„50 éves a Pollák” Informatikai Verseny

 

 

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola régió szintű informatikai versenyt hirdetett általános- és középiskolások részére „50 éves a Pollák” címmel. A versenyre 13 csapat nevezett, akik közül az on-line selejtezőből 6 csapat jutott a döntőbe. Itt már az iskola számítástechnikai tantermében mérték össze tudásukat érdekes informatikai feladatokban.

 

 

 

A verseny célja az 50 ÉVES POLLÁK ANTAL MŰSZAKI SZAKKÖZÉPISKOLA megismertetése, valamint hogy egyszerű, játékos feladatokon keresztül bemutassa az informatika felhasználásának lehetőségeit a mindennapi életben. A versenyre 2 diák + 1 bármilyen szakos tanár összeállítású csapatok jelentkezhetnek. Az iskolákból induló csapatok számát nem korlátozzuk, de mindenki csak egy csapatnak lehet tagja.

 

 

 

Az első három helyezett csapat az „Öreg Diákok a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskoláért Alapítvány” jóvoltából összesen 60.000 Ft értékű ajándékutalvánnyal térhetet haza. A szervezők a nagy sikerre való tekintettel elhatározták, hogy jövőre egy hasonló versenyt rendeznek új néven („51 éves a Pollák” Informatikai Verseny), de hasonló tartalommal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A verseny végeredménye:

I. „Hiperkockák” (Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola)

II. „WinPix” (ÁMK Hunyadi János Általános Iskolája Nagymágocs)

III. „Zsoldosok” (Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 04. 02.

 

.