Ádám kupakjai egy jó célt támogatnak

Kupakgyűjtési akció és aukció, hogy játszótér épülhessen a strandon

Bellér Ádám a Klauzál-iskola 3. A osztályos diákja talán a leglelkesebb részvevője az üdülőközpont kupakgyűjtési akciójának. Az intézmény év elején tette közzé a felhívást, az apró műanyag termékeket felvásárlóhoz viszik, a befolyt összegből játszóteret szeretnének építeni.

 

Sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez, a gyűjtőládát az öltözőkhöz vezető folyosón helyezték el, az önkéntesek folyamatosan töltik, mi viszont folyamatosan ürítjük - adta tudtunkra az üdülőközpont marketingmunkatársa, Mayer Helga.

 

Sok-sok ember közül a legelhivatottabb Bellér Ádám, aki már a saját családján kívül a környezetét is bevonta önálló projektjébe.

– Szórólapokat készítettem, amelyen leírtam a kezdeményezés lényegét. Hogy minél több kupak gyűlhessen, nagyon sok lépcsőházba helyeztem ki ezekből egy-egy doboz kíséretében. Most már az osztálytársai is neki gyűjtik a kupakot. A strandon eddig többször fordult meg teli zsákokkal.

 

Nemrég pedig még újabb ötlete támadt. Nagyon szeretné, ha minél hamarabb meg lehetne venni a kültéri eszközöket, ezért a nővére, Ági – akinek húsevő baktérium miatt ment tönkre az egészsége – egy gobelint készített, amelyet árverésre kíván bocsátani. Amennyit adnak érte, azt is a játszótér árába tennék.

 

 

 

Amennyiben ÖN is szeretné támogatni az akciót, vagy licitálni a gobelinre, úgy megteheti azt a Szentesi Üdülőközpontban, vagy a fenti telefonszámon!

 

 

Szentes, 2014. 04. 29.

 

.