Helyükön az új mozis fotelek

Célegyenesben a Szentesi Mozi

 

 

 

A Szentesi Mozi (a Nagy Ferenc utcában) igazi csodán megy keresztül. Eltűnik a klasszikus 35 mm-es vetítőgép és egy vadonatúj, második generációs Christie digitális vetítőgép kerül beépítésre. Mindehhez a legjobb minőségű XPAND aktív szemüveges 3D rendszer párosul, amely igazi térhatást, kristálytiszta, tűétes képet nyújt, szellemkép nélkül! Ami pedig elengedhetetlen, a Dolby Digital hang, hogy ne csak a szem, de a fül is el legyen kényeztetve. Az igazi kényelmet pedig új mozis fotelek garantálják.

 

 

 

Az új digitális technika legnagyobb előnye, hogy a legnagyobb filmek az országos megjelenés napján műsorra kerülnek, és a szentesi közönségnek nem kell 20-30 km-t utaznia egy-egy új filmért. A premier mozi azonban nem csak az új filmek bemutatását jelenti, hanem azt is, hogy május 6-tól minden nap vetítenek.

 

 

 

Heti 3-4 filmmel és napi 4-5 előadással várják a filmszerető közönséget. Nem csak földrajzi értelemben, de anyagilag is elérhető lesz a Szentesi Mozi. A multiplex mozik esetében jóval ezer forint feletti belépőárakkal találkozhatunk, ezzel szemben a megújult Szentesi Moziban a gyermek- és diákjegy ára 990 Ft lesz.

 

 

 

Újdonságként bevezetésre kerül a törzsvendég kártya, mely kiváltásával bárki jogosult kedvezményes belépőt vásárolni egy éven át, így az egyik legolcsóbb premier filmszínház fog üzemelni Szentesen.

 

 

 

Már csak néhány napot kell várni, és május elején ,.felgördül a függöny", kinyit az új Szentesi Mozi, amely új színt hoz a város életébe, és világsikereket szállít hétről-hétre a mozirajongó közönségnek.

 

 

 

 

 Kinagyítható

 

 

 

www.facebook.com/szentesimozi

 

Szentes, 2014. 04. 30.

 

.