Erről olvashat a pénteken megjelenő
Szentesi Életben

A Szentesi Járási Ügyészség megrovásban részesítette a Szentesi Víz- és Csatornamű Kft. ügyvezetőjét, mert a cég szabálytalanul helyezett el mintegy 2374 tonna szennyvíziszapot és 185 tonna rácsszemetet. Kocsis László szerint a lerakott iszap teljesen ártalmatlan.

 

Hosszú időre nyúlik vissza a város szórakozóhelyei és az azok lakókörnyezete közötti feszült állapot. A környéken élők panaszkodnak a zajra, a szemetelésre. Az önkormányzat nehezen, de megpróbál igazságot tenni. A készülő rendeletet jövő hónapban fogadhatja el a képviselő-testület.

 

Az ütemtervet tartva halad a digitális filmek vetítéséhez szükséges csúcstechnológia kialakítása a moziban, párhuzamosan a filmszínház belső része is teljesen megújul. Így májustól nem kell már másik településre utazniuk a premierfilmekért a helybeli mozinézőknek.

 

Térdműtéte utáni rehabilitációs kezelései miatt pihen és edz Szentesen  Ferdinando Nicotra. A 27 éves, olasz származású a diszkoszvető negyedik alkalommal tölt huzamosabb időt városunkban. Ha nyer a lottón, akkor végleg hozzánk költözik.

 

Ha fiatalon lett volna élsportoló, most valószínűleg nem beszélgethetnénk – vallja Melkuhn Dezső, aki 60 éves kora körül kezdett versenyszerűen úszni. Elsősorban az egészségéért sportol, azonban a 76 esztendős szenior versenyző fantasztikus eredménylistával is büszkélkedhet.

 

Részletek a Szentesi Élet április 11-én, pénteken megjelenő számában.

 

 

Szentes, 2014. 04. 10.

 

 

.