Erről olvashat a pénteken megjelenő
Szentesi Életben

 

A város lakóinak véleménye megoszlik a Tisza-parttal kapcsolatban. Az általunk megkérdezettek között van olyan, aki szerint nem elég, ha a szezon kezdetén felszántják a partszakaszt, míg a másik nyilatkozó teljesen elégedett a szolgáltatásokkal.

 

Épülhet a wellness és élményrészleg a strandon. Az engedélyező hatóság a napokban értesítette az önkormányzatot a két évvel ezelőtt benyújtott pályázat kedvező elbírálásáról. Várhatóan augusztusban kezdődhet a kivitelezés és jövő nyárra készülhet el az uszodához kapcsolódó mintegy 2400 négyzetméteres komplexum.

 

Kíváncsiak voltunk, kik és milyen motivációval vásárolnak használtruha boltokban, ezért ellátogattunk néhány üzletbe. A tapasztalat azt mutatja, hogy a régi szokásokkal ellentétben manapság már nem csak az alacsonyabb jövedelemmel rendelkezők válogatnak a ruhák között.

 

Gyér érdeklődés mellett tartotta éves közgyűlését a horgászegyesület. Az érdeklők hiányát részben az aznapra eső óraállítás, a tavaszi meleg időjárás és a január helyetti márciusi időpont is magyarázhatta.

 

Egy rendhagyó Ballabox-koncert alkalmából a zenekar énekesével és szövegírójával, Balla Istvánnal beszélgettünk. Mindenekelőtt arról, hogy mennyire inspiráló a zenekar számára az, hogy április 10-én, csütörtökön 19 órától koncertet adnak a zeneiskolában.

 

Részletek a Szentesi Élet április 4-én, pénteken megjelenő számában.

 

Szentes, 2014. 04. 03.

 

 

 

 

.