Amit a bölcsődei felvételről kell tudni!

 

 

 

Szentes Város Önkormányzat Bölcsődéje felvételt hirdet a 2014. szeptember 1-től kezdődő nevelési-gondozási évre.

 

A bölcsődébe az a gyermek vehető fel, aki legalább 20 hetes korú és 3. életévét 2014. december 31-ig tölti be.

A GYED-extra 2014. január 1-ei bevezetése lehetővé teszi a GYED-en lévő szülő gyermekének bölcsődei felvételét, amennyiben a szülő keresőtevékenységet folytat.

A bölcsődei ellátást elsősorban azok a szülők kérhetik, akik munkavégzésük, betegségük, munkaerő piaci részvételüket elősegítő program, képzés vagy egyéb ok miatt gyermekük napközbeni ellátásáról nem tudnak gondoskodni.

A sajátos nevelési igényű kisgyermekek felvételéhez a speciális személyi-tárgyi feltételek biztosítottak.

Az általános felvételi rend esetükben a következő egyedi szabályokkal egészül ki: a sajátos nevelési igényű kisgyermek bölcsődei felvételének feltétele, hogy a szakértői bizottság szakértői véleményben megállapítsa sajátos nevelési igényét.

 

 

 

A bölcsődei felvétel rendje

A jelentkezési lapok igénylése: A bölcsődei felvételi jelentkezési lapot a bölcsődében, a bölcsődevezetőtől lehet igényelni 2014. 04. 29-én és 04. 30-án meghirdetett nyílt napokon: 7.00-17.00 óra között.

A jelentkezési lapok leadása: A kitöltött, igazolásokkal ellátott, aláírt jelentkezési lapokat ugyancsak a bölcsődében, a bölcsődevezetőnek kell személyesen leadni 2014. 05.16-ig, munkanapokon 8.00-12.00 óra között.

Döntés a felvételről: Az intézmény vezetője a bölcsődei felvételek elbírálása után a meghozott döntésről és az első szülői értekezlet időpontjáról írásban értesíti a szülőket.

 

Kérjük a szülőket, hogy mind a bölcsődei felvétellel, mind a kisgyermekellátással kapcsolatos egyéb kérdésekkel forduljanak a bölcsőde vezetőjéhez.

 

Elérhetőség: Szentes Város Önkormányzat Bölcsődéje (6600 Szentes, Vásárhelyi út 2.)

Telefon:63/312-567  E-mail: bolcsode.szentes@invitel.hu

 

 

 

Szentes, 2014. 04. 24.

 

.