Szentesen is átfutnak!!!

BÉKÉS MEGYE FUTÁS 2014

 

2014. április 14-én reggel kilenckor rajtolt a BÉKÉS MEGYE FUTÁS a békéscsabai Városháza előtti térről, amin 200 iskolás kísérte Tóth Lászlót. A Budapesti Sport Iroda (BSI) egyik Békéscsabai Futónagykövete nem kisebbre vállalkozott, minthogy egy hét alatt kísérőivel a „Futás hírnöke”- ként körbefutja Békés megyét.

 

A futásnak szentesi vonatkozása is van, mert a csapat városunkat is érinti.

 

Erről kérdeztük Dósai-Molnár Szilviát, mint az egyik szentesi futónagykövetet, aki fogadja és kíséri a békés megyei csapatot Szentesen.

 

2014. április 14-én Békéscsabáról indult útnak egy futó csapat, hogy körbefussák egy hét alatt Békés megyét. Városunkat Szentest is érintik, így mi is tudunk csatlakozni a futókhoz, hogy együtt bekísérjük őket a szentesi Polgármesteri Hivatalhoz.

Szeretettel megkérek Mindenkit,hogy aki tud csatlakozzon hozzánk, hogy minél többen együtt fussunk április 18-án pénteken délután.

 

Szentest érintő útvonal a következő: A futók Szarvas felől érkeznek,tehát a nagyhegyi kerékpárúton futunk végig befelé a város felé,majd a MOL benzinkútnál futunk tovább végig a Kossuth utcán egészen a Polgármesteri hivatalig.

A futók előreláthatóan 15:40-re érkeznek a Polgármesteri hivatalhoz.

Az adott útvonalon bárki csatlakozhat a futókhoz, ki kedvet érez,hogy együtt fusson egy szuper csapattal az egészséges életmód, a futás népszerűsítése céljából.

 

Gyerekeknek, felnőtteknek, akik nem tudnak vagy nem akarnak sokat futni, ajánlom a Mol benzin kútnál lévő kerékpárutat találkozási pontnak az autómosó felől.14:30- 14:45 óra között kellene gyülekezni, s ott várni a futókat, majd ha oda érnek, csatlakozni hozzájuk. Aki többet szeretne futni az mehet a kerékpárúton kifelé Nagyhegy felé, s ott várhatja a futókat!

 

Gyertek el minél többen és fussunk együtt egy jó célért az egészséges életmód jegyében!

 

Felhívom a figyelmet,hogy nem verseny,hanem közös futás,tehát nem lesz gyors tempójú,így bárki csatlakozhat!

 

Április 19-én, akinek van kedve elkísérni a futókat egy hosszabb távra, csatlakozzon hozzánk. A futók április 19-én szombaton 10 órakor indulnak tovább Szentesről a Dózsa háztól Lapistón keresztül Nagymágocs felé Orosházáig (36,96km).

 

Szentes, 2014. 04. 15.

 

.