Miről olvashat a Szentesi Élet legújabb számában?

  • Tiltakoznak a Sopron sor és a Nagyvölgy sor lakói a Hungerit Zrt. építkezése miatt. A munkák befejeztével a volt Tüzép telepen keresztül szállítják az élő állatokat a baromfifeldolgozóba, jelentős zajt és szaghatást okozva. A lakosok félnek, hogy csökken az ingatlanuk értéke.

  • Teljesen új mozit és filmélményt ígér a mozi most kiválasztott üzemeltetője.
    Utoljára március 17-én vetítenek, utána több mint egy hónapra bezár az átalakítás miatt a filmszínház. Várhatóan május elején nyit újra immár premiermoziként, napi vetítéssel, a legkorszerűbb digitális technikával.  

  • Összefogással lehetne a városnak kutyafuttatója. A Széchenyi-ligetből és a sportpályáról kitiltották a kutyásokat, akik most a városban sétálnak az ebekkel, és hagynak hátra kisebb-nagyobb „csomagokat”. Kell, hogy legyen a városban egy terület a kutyás közösségeknek, ahol a szabályokat betartva tartózkodhatnak gazdák és kedvenceik.

  • Tíz körséta három hónap alatt - rendhagyó formában folytatódik a megszokott városismertető program: a Szentesi Vendégszeretet Egyesület a városrehabilitációs pályázatban korszerűsített helyszíneket járja körbe márciustól júniusig, így „lakva be a városközpontot”. Júliustól visszatérnek a megszokott havi körsétáikhoz.

  • A kilencvenes években alakult meg a No Art zenekar elődje, ami mára régi-új tagokkal felpezsdülni látszik. Klasszikus magyar rockot, könnyedebb rock számokat játszanak. A zene, ami összeköti őket, végigkíséri útjukat. Tavaszi koncertekre készülnek, ahol saját számaikba is belehallgathat a közönség.

Részletek a Szentesi Élet március 7-én, pénteken megjelenő számában.

 

 

Szentes, 2014. 03. 07.

 

.