Erről olvashat a Szentesi Élet legfrissebb számában

 

Zavarja a környéken élők pihenését az új takarmánykeverő zaja. Még a Mátyás király utcán lakók is panaszkodtak a monoton, tompa folyamatos zúgásra, ami miatt nem tudnak éjszaka aludni.

 

Sebők Tamás és Baranyi László a Közösségi tér munkatársai felmérést készítettek a diákok egészségkárosító életmódjáról. A megkérdezett korosztályok büszkén vállalták, hogy iskolaidőben az utcán tartózkodnak, sőt ha nincs miből finanszírozni a kilengéseket, akkor szüleik pénztárcájából emelik el a szükséges összeget.

 

A Művészetek Háza nyolc éves működésének történetében ismét új esemény lesz áprilisban. A gasztropiac szervezésével szépen haladnak, csakhogy neve nincs még az élménypiacnak. Célja felkarolni a helyi értékeket, hagyományokat a gasztronómia és a művészetek terén.

 

Beat, rock, diszkó, jazzrock, techno, rap. Mégis: Molnár Dixieland Band, immár 50 éve! Azt próbáljuk felsorolni (kissé vázlatosan), mennyi és miféle (többé vagy kevésbé maradandó) könnyűzenei divatot kellett át- és túlélnie Magyarország legrégebbi vidéki dixieland zenekarának.

 

Részletek a Szentesi Élet március 21-én, pénteken megjelenő számában.

 

 

Szentes, 2014. 03. 20.

 

 

.