ALAPÍTVÁNYI BÁL A SZENTESI FARKAS ANTAL UTCAI ÓVODÁSOKÉRT

 

 

 

A hagyományokat őrző óvoda a bál szervezését is hagyománnyá örökítette, hisz –a városban egyedülállóan - 13. alkalommal került megrendezésre a „Szentesi Kíséri Óvodásokért Alapítvány” bálja. Az alapítvány tagjai és az óvodában dolgozó óvodapedagógusok szívügyüknek tekintik e rendezvény évenkénti megszervezését, hisz a támogató szülők, vállalkozások és magánszemélyek segítségével az ide járó gyermekek fejlesztő játékokhoz, udvari játékokhoz juthatnak, sőt kirándulásokon is részt vehetnek.

 

 

 

Az egyébként szűkös kereteket gazdagító kezdeményezés az előkészületek során adódó lehetőségekkel (tombolatárgyak gyűjtése, dekoráció készítése, mese összeállítása, a próbák) és a bál vidám hangulatával nagyban szolgálja a nevelőtestület és a szülői közösség kapcsolatának erősödését is. Ez megkönnyíti a hétköznapi nevelőmunka hatékonyságát, hisz a gyermek fejlődésével kapcsolatos örömök és az esetleges gondok megbeszélését is a közvetlenség és a bizalom jellemzi.

 

 

 

Az idei bál is - mint eddig valamennyi- az óvó nénik és egy vállalkozó édesapa által összeállított és előadott vidám mesével kezdődött. A hangulat megalapozása után vacsora, tánc, kellemes beszélgetés, majd a tombolatárgyak kisorsolása várta a jelenlévő vendégeket.

 

 

 

A Farkas Antal Utcai Óvodába járó gyermekek nevében köszönetet mondanak a Kuratórium tagjai és az óvoda dolgozói a támogatóknak, akik a báli jelenlétükkel, a tombolatárgyak felkutatásával és egyéb felajánlásokkal, a tombolajegyek vásárlásával sikeressé tették e kezdeményezést.

 

További képek a bálról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 03. 13.

 

.