Már 27 kamera pásztázza Szentest és körzetét

Újabb 4 kamerával bővült a rendszer

 

 

 

Szentes Város Önkormányzatának megrendelésére a kivitelező 4 közterületi kamerát adott át a Szentesi Rendőrkapitányság használatába 2014. február 24-én. A már másfél éve 23 kamerával üzemelő rendszer kibővült a Szentes, Deák Ferenc utca- Dósai Molnár utca kereszteződésénél lévő Gyermekotthonnál, a Szentes, Koszta József utca -Zrínyi utca kereszteződésénél lévő Városi Könyvtárnál, Szentes, Szent Imre herceg utca - Szent Anna utca kereszteződésénél lévő Horváth Mihály Gimnáziumnál, valamint a Nagyhegyi városrészben a Hajnal utca - Szelevényi út kereszteződésénél felállított kamerákkal.

 

 

 

Az újonnan beszerzett kamerák HD minőségben közvetítik a képeket a Szentesi Rendőrkapitányság ügyeletén lévő központba, ahol a figyelés történik.

Ezen fejlesztés is hozzájárulhat ahhoz, hogy csökkenjen Szentes városában a közterületen elkövetett jogsértések száma, javuljon a felderítés, a közlekedési morál és az állampolgárok szubjektív biztonságérzete.

 

 

 

A jövőben további fejlesztésekre is lehetőség nyílhat, mivel a meglévő rendszer alkalmas újabb kamerákkal történő bővítésre.

 

Szentes, 2014. 02. 26.

 

.