Cardio aerobic karácsony

 

 

 

Gáspárné Edina cardio aerobic tréner és csapata karácsonyi adománygyűjtő akciót hirdetett a rászoruló családok számára. Akcióját a Kiút XXI. Közhasznú Egyesület, az Együtt Szentesért Egyesület és a Rákóczi Óvoda is segítette, támogatta.

 

 

 

Ennek köszönhetően közel 130 csomag talált gazdára 2014. december 17-én megrendezett gálán, ahol elsőként a Rákóczi u. óvoda Méhecske csoportja lépett fel. Majd Paulovics Tamás versét hallgathattuk meg. A Maci csoport egy "Erdei karácsonyt" varázsolt az Ifjúsági házba.

 

 

 

Végezetül Seres Antal és tanítványai a Zenével a rákos gyermekekért alapítvány alapítója adott rövid koncertet, melynek a végén a gyermekek táncra perdültek. A buli nem tarthatott sokáig mert már nagyon várták a gálára meghívást kapott gyermekek, hogy kiderüljön, mit rejt a fenyő alatt sorakozó több mint száz ajándék.

 

 

 

Az ajándékokat Czanik Balázs aerobik sztártréner adta át, akiről már sokat hallhattunk Szentesen, mert városunkban is megrendezik Balázs ingyenes aerobik road show-ját. Az ajándékokból nem csak szentesi, hanem csongrádi és derekegyházi családok is részesültek.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 12. 18.

 

.