Nyílt nap a Zsoldosban

 

 

 

A Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola 2014. november 6-án csütörtökön tartotta nyílt napját. Ez alkalomból az „A” épületben (Szentes, Szent Imre herceg u. 1.) a szakközépiskolai, a „B” épületben (Szentes, Petőfi u. 15) pedig a szakiskolai képzésekről tájékozódhattunk.

Lehetőség volt egy-egy szakmai csoport gyakorlati órájának látogatására, ahol a szakmai tanárok részletes felvilágosítást adtak a képzési feltételekről.

 

 

 

A tanműhelyben a Központifűtés- és gázhálózat rendszerszerelőknél hallottunk, hogy szinte valamennyi végzett diák már munkát is kapott, így nem csak évfolyamonként 1-2 hanem mint hiány szakma szinte kapkodnak a jó szakemberekért.

 

 

 

Az „A” épületben: szakközépiskolai (rendész, katona-gépész, kereskedő, szépész) ágazatos osztályok óráira látogathattak az érdeklődők, a „B” épületben kőműves és hidegburkoló, gyakorló fodrász, festő, mázoló és tapétázó, élelmiszer- és vegyi áru eladó.

 

 

 

Tanműhelyben a hegesztő és épület- és szerkezetlakatos, a Legrand Zrt-ben                         villanyszerelő és gépi forgácsoló foglalkozások voltak.

 

További képek a nyílt napról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 11. 19.

 

.