November 21-én nyit Szentesen a jégpálya

 

 

 

Az ősz beköszöntével közeledik az új szezon a jégpályán. A nyitás időpontja 2014. november 21, 16 óra. Ettől a naptól újra szeretettel várják a sportolni vágyókat a korábbi évekhez hasonló szolgáltatásokkal.

Az egyszerre ötven főt befogadó, 600 m2 alapterületű pálya hétköznapokon késő délutántól és hétvégén lesz nyitva a nagyközönség számára, a fennmaradó időben iskolák használják előzetes egyeztetés alapján. Egyedi megbeszélés szerint, kedvezményekkel támogatják zártkörű csoportos rendezvények megtartását is.

 

A nyitástól kezdve lehetőség van interneten keresztül történő előzetes helyfoglalásra, ami a korábbi években már jól működött, és ezt ezután is javasolják látogatóiknak, a fennmaradó helyekre pedig természetesen bárki becsúszhat.

 

Igen széles méretválasztékkal sorakoznak a polcokon a bérelhető, élezett korcsolyacipők, de a saját korcsolyának vagy egyéb holminak zárható szekrény is bérelhető egy-egy alkalomra vagy egész szezonra.

 

Több újdonság is várja a látogatókat! Egyet kiemelnénk a sok közül, melynek segítségével gyorsabban megtanulhatnak korcsolyázni a gyermekek! Már előre borítékolható, hogy hatalmas sikere lesz annak a három kis pingvinnek, amelyekre támaszkodva megtehetjük az első métereinket.

 

 

 

 

 

Idén is megnyílik a jégbár, ahol finom forró csokival és kisebb harapnivalókkal melegedhet fel az átfázott korcsolyázó. Ingyenes parkoló és kerékpártároló biztosítja a könnyű megközelíthetőséget.

 

 

 

 

 

A népszerű forró csokoládék mellett idén frissen csavart ÉRETT narancsból pótolhatjuk vitaminkészletünket a Jégbárban. A harapnivaló körét is szélesítették így igazi csemege a sajtkrémmel töltött Royal paprika vajas pirítósal.

 

 

Szentes, 2014. 11. 18.

 

 

.