Ír sztepp tánc show Szentesen

Az Ír Királynő és a Pop Király találkozása

Pop, Tánc, Király, Sztár, ezek a szavak méltó módon tükrözik Michael Jackson karrierjét. Hiszen nincs olyan ember a világon, aki ne ismerné a történetét, aki ne próbálta volna a mozdulatait, és ne dudorászta volna valamely zenéjét. Az örök klasszikus dalai, profizmusa, és személye előtt, óriási nagy tisztelet mellett készítette el Michael Jackson legismertebb zenéire Catherine Gallagher Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös Ír sztepp tánc világbajnok a legújabb, eddigi leglátványosabb produkcióját, ami a Michael Jackson – Alive címet viseli.

 

Előzmények, és a helyszín kiválasztása Az Írországban felnőtt sztepp tánc díva Catherine Gallagher, régóta képviseli bámulatos tudásával, színvonalas műsoraival az Ír sztepp kultúrát a világ színpadain. A bajnoki cím megszerzése után, kezdetben a világhírű Riverdance és a Lord of the Dance produkcióiban kamatoztatta tudását, Michael Flatley mellett. Később önálló karrierbe kezdett, amikor megalakította saját társulatát. A siker nem váratott sokáig magára, a világ minden táján sorra mutatta be újabbnál újabb produkcióit elképesztő sikerrel.

A népszerűség titka lehet, hogy egyedüli módon a többi professzionális sztepp tánc társulatokkal ellentétben itt egy törékenynek tűnő viszont határozott női kéz építi fel az előadást. Catherine maga tervezi a fellépő ruhákat, találja ki a koreográfiát, és tervezi meg a showt. Így is történt a legújabb még soha nem látott műsor az Alive esetében is. Michael elképesztő zenéje találkozik az ír díva Catherine fergeteges tánc koreográfiájával. Innen származik a produkció szlogenje „His Music Her Dance” – Michael Jackson zenéje Catherine Gallagher tánca.

A megtisztelő magyarországi premier előadás helyszínét Győr nyerte el, azonban itt nem áll meg a hazai turné, 2014 decemberéig csak itthon több, mint 20 városban lesz látható a show köztük dec. 20-án Szentesen. Michael Jackson zenéire Catherine Gallagher egy olyan erős, egész estés produkciót hoz el a nézőknek, mely garantáltan élmény dús kikapcsolódást nyújt. A műsor jellege miatt kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott.

 

SZENTESI előadás: 2014.12.20. SZENTES VÁROSI SPORTCSARNOK 19:00

 

Jegyek korlátozott számban kaphatók: A helyszínen, az Ifjúsági házban, az Orsolya Tours utazási irodában a Babilon könyvesboltban továbbá a www.irishdance.hu  weboldalon, és a jegy.hu  országos üzlethálózatában.

 

 

Szentes, 2014. 11. 26.

 

.