Újra találkozik a ZENGO-s család

IV. VALDOR NIPPON ZENGO ORSZÁGOS GIGA FESZTIVÁL

  

 

 

2007-ben indult el az a küzdősport-aerobik, mely azóta új tömegsportnak nőtte ki magát. Nippon Zengo-nak nevezik, mely annyit jelent: Építsd újra Önmagad! Ez a szlogen és mozgásforma az elmúlt két évben több, mint 120 klubot és közel 6500 rajongót szerzett ennek az új stílusnak.

Közép-Kelet Európa legnagyobb sportexpo-ján, a FITBALANCE-on 200 prezenter közül a legjobb 9 előadó sorába lépett elő a Valdor Nippon Zengo.

 

A következő ki klipp a FITBALANCE-on készült:

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

- Brezovai Sándort kérdeztük, hogy mi lehet a népszerűség oka?

A ZENGO program több lábon áll, így fontos a cardiomuscularis hatás (teljes erejű izommunka az egy órás, aktív szakaszban), valamint a 160-as bpm-es zenei aláfestés, merthogy az edzések zenére folynak.

A fergeteges tempó magas kalória égetést, ezáltal nagy arányú súlyvesztést eredményez a duci, molett hölgyek és urak körében. Pár hónap alatt nem ritka a 30, 40 kg-os felesleges tömeg elvesztése sem.

Kiváló kondíciót ad, tökéletes alakformáló, feszesítő program, kortól és nemtől függetlenül bárki számára alkalmas.

Mindezek mellett a Kyokushin Karate leghatékonyabb technikáinak készségszintű ismeretét nyújtja, mely kiváló önvédelmi célokra is megfelel. Nem teszi lehetővé a legmagasabb szintű elsajátítását a harcművészetnek, azonban egy jó alapot ad gyakorlóinak. Ezáltal válik az aerobik piacon komplex és különleges programmá, hiszen egyik stílus sem tartalmaz hatásában, mechanizmusában ilyen elemeket, hogy gyakorlója képes legyen magát megvédeni ha esetegesen nehéz, szorult helyzetbe kerül.

 

 

 

- Nem véletlen a címben foglalt ZENGO CSALÁD - miért is?

A  Valdor Nippon Zengo családszindrómában tervezi a jövőjét. Mi nem az edzőt, illetve a program kitalálóját helyezzük előtérbe, nem ezen személyek ego-ját építjük, hanem számunkra tagságunk a legfontosabb. Tehát az edzők effektív feladata megtartani, szélesíteni a saját vendégkörüket a városban, falvakban ahol élnek, ahol tartják a tréningeket. Ehhez az ego-t a háttérbe kell szorítani és nem lehet önmagát az előtérbe helyeznie. Mi egy „családot” építünk, ahol a tanulók bármikor számíthatnak edzőikre, az edzőik pedig számíthatnak a mesterük segítségére. Ezért is szoktuk mondani: a Nippon Zengo egy igazi nagy család.

 

 

 

 - A sajtótájékoztatón képviselte magát a Hungerit Zrt. Szentgyörgyi Anasztázia személyében, aki elmondta, hogy a cég miért is adta egyik márkanevét a ZENGO "őrülethez"?

- A Hungerit Zrt. számos sportot támogat már évtizedek óta. Mivel dinamikusan fejlődik a ZENGO ráadásul szentesi "találmány", ezért fontos a cég számára. A VALDOR márkanévvel ellátott termékek népszerűsítésében is segít ez a mozgás, hogy a fogyasztók más-más rétegeit is meggyőzzük termékeink kiváló minőségéről.

 

VALDOR és a NIPPON ZENGO

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

A NIPPON ZENGO megalakulása óta ez a 4. fesztivál, amelyet
2014. október 23-án rendeznek Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, melyre a belépés INGYENES!

 

 

 

 

Szentes, 2014. 10. 15.

 

.