Indul a wellness fürdő építése Szentesen!

Szökni próbált az időkapszula, de mégis letették! (videóval)

 Megszereztük a wellness részleg tervét!!!!

 

 

 

2014. október 8-án letették a Szentesi Üdülőközpontban az új wellness részleg alapkövét. Most már biztos, hogy 2015. június 30-tól wellness részleggel bővül az intézmény, valamint egy határon átnyúló pályázatnak köszönhetően megújul a régi 50-es medence, valamint a termál részleg.

 

Szökni próbált az időkapszula, de mégis letették! Miként gondolta ezt a kapszula? Megtudhatja a videóból!

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

 

 

Hosszú évek tervezőmunkája után lehetősége volt a városnak, hogy megépüljön a fedett 50 méteres uszoda. Az uszoda avatójának napján közölte a wellness részleg megvalósulását finanszírozó bank, hogy nem kíván partnere lenni a városnak ebben a projektben.  Hogy miért? - az Önök fantáziájára bízom, mondta Szirbik Imre polgármester az alapkő letételének ünnepségén. Hozzátette, hogy a "közelgő napoktól nem járnak messze, ha ott keresik a kulcsot!".

 

 

 

 

Ekkor jött az OTB BANK, aki a város mögé állt, és továbbvitte a közös ügyet, melyet a szentesiek elkezdtek és így végre megépülhet a fedett uszoda további fejlesztéseként egy 500 m2-es wellness részleg (termálmedencékkel és új fedett élménymedencével).

 

 

 

Márton Mária igazgató egy korábbi sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a cél, a fürdő minél több elemét bevonni az év 365 napjába a vendégek számára és nem utolsó sorban a bevételek növelése és üzemeltetési költségek csökkentése érdekében.

 

A fentiek létrejöttével tehát komplex fürdői szolgáltatás alakul ki az év minden napján, mellyel korszerűbb a kor követelményeit teljesítő és kielégítő üzemeltetést céloznak meg.

 

 

 

 

"Szentes Strandfürdő élményfürdővel és wellness központtal történő bővítése" című DAOP2.1.1./J-12-2012-0051 jelű pályázat kapcsán megítélt támogatás összege: 447.634.035 Ft, a projekt összköltség: 895.268.070,- Ft

 

 

  A képre kattintva kinagyítható!!! 

 

További képek az alapkőletételről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 10. 08.

 

.