Hogyan védekezzünk a szúnyog ellen?

Praktikus tanácsok humoros formában

 

Első és legfontosabb szabály: ne menj ki! Vedd ki a megmaradt szabadságodat (ha egyáltalán használhattál már el belőle)!  

Ne nyisd ki az ablakot! Ezt a pár hetet, amíg eljön az első fagy, kibírod levegő nélkül, nem?!

Rendelj online és fizess kártyával! Tarts ki a végtelenségig és ne menj ki!

Egyél pizzát, amit úgy rendelj, hogy a postaládán keresztül  kéred kézbesíteni és fizetni!

Tornázz agyban! (Tudod, agytorna. J)

 

Az irtás egyszerű módját alkalmazd naponta 1.000.000-szor! (Megfogod óvatosan, szembe nyomod Chemotox-al, utána vissza csípod, hogy érezze ez a dög is a tette súlyát, majd egy határozott mozdulattal matricává alakítod!)

 

 

Ha mégis valami ok folytán el kell hagynod biztonságos hajlékod, akkor k..vára csipkedd magad, különben a szúnyogok teszik azt veled.

Ha nem vesztetted el a humorérzéked, akkor kend be magad Szuku-val, majd menj napnyugta után egy nagyobb üzletbe (ahol fényár van) és röhögj, hogy hogyan írtáncolnak a pénztárosok és a vevők!

Kitartás mindenkinek, mert egyelőre információt nem kaptunk a szúnyogirtásról és az első fagy csak november második hetében érkezik!!!

 

U.i.: A szúnyogirtást koordináló igazgatósághoz a tegnapi napon megérkezett Szentes városának a szúnyoghelyzettel kapcsolatos jelzése – tudatta velünk Molnár Krisztina  tűzoltó hadnagy a megyei katasztrófavédelmi szóvivője.

 

Egy fogyókúrázó hölgy óhaja kerül a cikkünk legvégére:

 

Szentes, 2014. 10. 02.

 

.