Nyílt nap a Mezgé-ben

 

 

 

A szentesi VM ASzK - Bartha János Kertészeti Szakképző Iskola minden évben rendez nyílt napot, melynek nem titkolt célja, hogy kedvet csináljon ahhoz, hogy az iskola- és pályaválasztás előtt álló diákok ezt az iskolát válasszák.

 

 

 

Ezeken a napokon személyesen tapasztalják meg, hogy jó választás a Mezgé, hiszen pezsgő diákélet, korszerűen felszerelt tantermek és tangazdaságok várják a lelkes a diákokat.

 

 

 

Az iskola fő vonzerejét ugyanis továbbra is az adja, hogy a náluk jó eredménnyel végzett diákok - amennyiben nem a felsőfokú tanulmányokat választják - továbbra is nagy arányban tudnak akár azonnal elhelyezkedni Szentes és a környező települések kertészeteiben, mezőgazdasági üzemeiben. Az is előfordult már, hogy egyszerre egy teljes, frissen végzett technikusosztályt vettek fel ugyanarra a munkahelyre - ők azóta bizonyították is már, hogy nem döntött rosszul munkáltatójuk - mondta a tájékoztatójában Udvardi István igazgató.

 

 

 

Az igazgatói tájékoztató után az érdeklődők betekinthettek egy-egy tanórába így láthatták, ahogy a virágkötők dolgoztak.

 

 

 

Szentes, 2014. 10. 18.

 

.