Ifjúsági pólós hírek

 

 

 

Nagyon készül az idei bajnokságra a szentesi fiú ifi pólócsapat, mert akár sporttörténelmet is írhatnak ebben a szezonban. 2014. október 29-én tartott sajtótájékoztatón, ismerhettük meg a csapat hét tagját, akik példaképek lehetnek az fiatalok körében, mert már a felnőtt együttesben is számítanak rájuk.

 

 

 

Elsőként Tinka Norbert (mindenki Heraldo-ja) mutatkozott be, aki Szarvasról érkezett a csapathoz és a felnőtt edzésekhez most csatlakozott. Pellei Frank (Frenky-t) nem kell bemutatni, mert ő az a fiatal, aki ifjúsági világbajnoki címmel is rendelkezik és mára a felnőtt csapatban oszlopos tagja. Boros Krisztián Csongrádról érkezett, akit a szurkolók csak „5 méteres ölő”-nek neveznek természetesen kapus poszton. Werner Richárdra (Ricsi) nagy nyomás hárul a mérkőzéseken, mert játéktudása alapján irányító poszton gólokat várnak tőle, és az elvárásoknak igyekszik megfelelni.

 

 

 

 

Bodor Csanád univerzális játékos, mert nem csak bekk hanem center pozícióban is jól teljesít. Káris Áron tömörkényi fiatalember az ifjúsági csapat kapitánya, akire szintén számítanak a felnőtt csapatban. Farkas Kristóf erre a szezonra hitte el, hogy nem csak kiváló előkészítő, hanem tud is kapura lőni.

 

 

 

A csapatot sokan segítik, így Pellei Csaba vezetőedző mellett Pohl Anett úszóedző és Horváth György kapusedző dolgozik a fiúk sikeréért.

Pellei Csaba úgy fogalmazott, hogy most van egy olyan lehetőség, hogy évfolyamonként ne csak 1-2 játékos kerüljön fel a felnőtt bajnokságba, hanem sokkal több. Ez egy jó alap lehet a felnőtt csapatnak.

 

 

 

Ezzel nincs vége a híreknek az ifi csapat háza tájáról, mert ezen az eseményen mutatták be az ifi csapat mérkőzésére hívó plakátot is, melyet Bereczki Bence (Boros Sámuel Szakközépiskola 11. b. osztályos diákja készített. Próbálják retró stílusban a fiatalok figyelmét felkelteni a sport iránt, és felhívni a figyelmet a vízilabdára, mert nem csak a csapatoknak van szükségük fiatalításra, hanem a szurkolóknak is.

 

 

 

Szentes, 2014. 10. 31.

 

.