Harc a kincsért 6. alkalommal!

Indul az ifjúsági kalandvetélkedő!

 

Már készülnek a szentesi középiskolák csapatai a VI. Harca kincsért kalandvetélkedőre, amely idén sokat sejtetően az Éhezők viadala elnevezést kapta! Szentes öt középiskolája az 5-5 legrátermettebb tanulóját küldi a versenybe, hogy elnyerje iskolájának a hőn áhított sportfelszerelési csomagot.

Azok a kalandorok akik már több éve részt vesznek ebben a kalandvetélkedőben talán azt hiszik, hogy már mindent átéltek a kalandvetélkedők során, amely nehézséget, fejtörést és „kínokat” okozhat, de biztosan tévednek! Ebben az évben a játékmesterek (Bertók Róbert és Bocskay István) kreatív korszakukat élik, és eddig nem tapasztalt hihetetlen kalandokat eszeltek ki a csapatok számára. Október 21-22-i időpontban kettő napon keresztül kell majd megküzdeni a résztvevőknek az időjárás viszontagságaival, az éhséggel és a hajmeresztő feladatokkal. Lesznek persze visszatérő feladatok amelyek nem maradhatnak ki a vetélkedőből, mint a táborozási ismeretek, a matracos gyorsasági verseny és a vacsoracsata. Persze mint minden évben, úgy idén is sok új feladat várja majd a résztvevőket, amelyek során rátermettségüket bizonyíthatják. Ebben az évben nemcsak vetélkednek, de sok új dolgot is tanulnak majd („túlélési feladatok”) a résztvevők.

A játékmesterek ettől a héttől folyamatosan töltik fel a kalandvetélkedővel kapcsolatos, és a résztvevők számára nélkülözhetetlenül fontos információkat a rendezvény weboldalára, a www.szentesinfo.hu/aharc  oldalra.

A rendezvény támogatói: Szentes Város Önkormányzata, a Kurca-part Kalandpark, és a Szentesi Üdülőközpont.

 

 

Szentes, 2014. 10. 09.

 

.