Szeretne mozit? - de csak üzemeltetni!

Pályázat az Őze Lajos Filmszínház üzemeltetői feladatainak ellátására

 

 

 

Szentes Város Önkormányzata pályázatot ír ki az Őze Lajos Filmszínház (székhely: 6600 Szentes, Nagy Ferenc utca 3.) üzemeltetői, szolgáltatói  feladatainak ellátására az alábbi feltételekkel.

A pályázaton Szentes Város Önkormányzata kötelező- ajánlat benyújtását várja. Az ajánlati kötöttség ideje a pályázati határidő lejártát követő 60 nap. Szentes Város Önkormányzata fenntartja annak a jogát, hogy amennyiben a beadott pályázatok között nem értékel gazdasági érdekének megfelelő ajánlatot, illetve ezen a lefolytatásra kerülő tárgyaláson sincs módja változtatni, a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa.

A pályázatban kötelező elvárás a Pályázó részéről a filmszínház digitális rendszerű vetítési eljárással történő üzemeltetése, figyelembe véve a 3D-s vetítési technika megvalósítását is. A technika megvalósítása, a beruházás elvégzése a nyertes pályázó feladata.

1. A Pályázónak a jelenlegi Őze Lajos Filmszínház teljes körű feladatait el kell látnia. Minimális elvárásként biztosítania kell a jelenlegi vetítési, szolgáltatási rendet, digitális rendszerű vetítési eljárással történő üzemeltetés, figyelembe véve a 3D-s vetítési technika megvalósítását is. Valamint a Pályázó készítsen alternatív tervet a Művelődési és Ifjúsági Ház előadótermének moziként való hasznosításáról.

2. A pályázatnak részletesen –számszerűsítve és szövegesen- tartalmaznia kell a pályázó elképzeléseit:

   - a Pályázó által fizetendő díj összegére.

3. A szolgáltatást a Pályázó az Önkormányzat által biztosított eszközökkel, illetve a saját eszközei felhasználásával köteles biztosítani.

4. A Filmszínház üzemeltetésének minden költsége a nyertes Pályázót terheli.

5. A Pályázó elsősorban az eddig foglalkoztatott személyzet megtartásával üzemeltesse a létesítményt.

6. A nyertes Pályázó köteles az Önkormányzat által használatába adott eszközök állagmegóvásáról, pótlásáról, illetve cseréjéről saját költségén gondoskodni az üzemeltetési időszak alatt. Az üzemeltetési időszak végén, illetve azt megelőzően a szerződés bármilyen okból történő megszűnése esetén, az eszközök általános avulási %-a nem csökkenhet, köteles az Őze Lajos Filmszínházat, az akkori hatályos jogszabályoknak megfelelően visszaadni, figyelembe véve a digitális rendszerű vetítési eljárással történő üzemeltetést és a 3D-s vetítési technika megvalósítását is.

7. A Pályázó biztosítsa a szentesi iskolák kedvezményes mozi látogatási lehetőségét.

8.  A Pályázó, a verseny biztosítása érdekében a pályázati eljárásba bejelentkezik. Az ajánlat megtételéhez szükséges információkérést, a kultura@szentes.hu e-mail címre Varróné Szabó Ildikó igazgató részére küldi meg. Bármely Pályázó által kért adat az ismert –az e-mail címre bejelentkezett- pályázók részére megküldésre kerül.

9. Az Önkormányzat fenntartja annak a jogát, hogy az ajánlat alapján, amennyiben  az üzemeltetésre vonatkozó megoldás jogszabállyal nem ellentétes, a pályázatban részt vevő ajánlattevőkkel tárgyalásokat folytasson, és ennek alapján a nyertes pályázóval szerződéskötésre kerülhessen sor.

10. Az Őze Lajos Filmszínház üzemeltetésével kapcsolatos gazdasági mutatókat tartalmazó dokumentációt a Szentesi Művelődési Központ kérésre megküldi.

11. A pályázatban egyértelműen meg kell jelölni azt a részt, aminek üzleti titokként kezelését a pályázó kéri.

12. Amennyiben a pályázatban foglaltak elbírálásához szükséges, az Önkormányzat hiánypótlási felhívásban kiegészítést, magyarázatot, felvilágosítást kérhet.

13. A pályázat elkészítésekor kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szerződés lejárat előtti megszüntetése esetére az Önkormányzat 6 hónapos üzemeltetési időszakot vár el.

14. A pályázatban meg kell jelölni az országosan eddig teljesített mozi-üzemeltetési szolgáltatást (referencia), a referenciát szükség esetén igazoló személy nevének, telefonszámának, és e-mail címének feltüntetésével.

15. A Pályázatba kérjük, a Pályázó csatolja az elképzeléseire vonatkozó szerződéstervezetet.

16. A pályázat benyújtásának határideje és helye:

-  a feladat megvalósítására,

- az általa teljesítendő szolgáltatásokra,

- a Pályázó által elvárt önkormányzati szolgáltatásokra,

- az üzemeltetés elvárt időtartamára

Határidő: 2014. január 30. 11 óra

Helye: Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal 202 -es szoba. Polgármesteri Titkárság.

 

Szentes, 2014. 01. 21.

 

.