Szeretetakciós gyűjtés summája

110 csomag rászorulóknak

 

 

Léhi Gábor vezetésével a Szentesi Árpád Szabadidős Sportklub már évek óta gyűjt és rendezi meg a városban a szeretetakciós gyűjtését karácsonykor a rászorulók megsegítéséért. Sajnos a rászorulók száma nem csökken csak egyre nehezebb dolga van az egyesületnek a támogatást összegyűjteni. Szerencsére azért nem hallt ki világunkban a jótékonyság, így 2013 karácsonyán 110 család örülhetett a karácsonyfa alá tett élelmiszer csomagnak.

 

 

 

Az elmúlt évben is számos sportrendezvény és szeretetakciós gála adott lehetőséget a gyűjtésre. Sokaknak felejthetetlenné vált a 2013. december 13-án az Ifjúsági Házban megtartott Szeretetakciós gálaműsor.

 

 

 

Az összegyűjtött összegből 110 csomagot állítottak össze az önkéntesek, melyeket rászoruló családok vehettek át még karácsony előtt a Kiss Bálint utcai székházban. Egy-egy csomag több ezer forint kiskereskedelmi árú élelmiszert tartalmazott. Volt benne tartós élelmiszer, és zöldség is az ünnepi vitamin pótlásra. A Hungerit panírozott termékeivel kiegészült csomagokat még az ünnepek előtt átvehették a rászorulók.

 

 

 

Léhi Gábor klub elnöke elmondta, hogy fontos az akció diszkréciója, hiszen szegénységére senki sem büszke. Az akció célja évről évre a szolidaritás, a másik ember iránti segítő szándék.

 

Képek a szeretetakciós gáláról:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 01. 08.

 

.