Pom-Pom Ajándékgyár

Teltházas Pom-Pom koncert!

 

 

 

Telt házban került sor a Pom-Pom együttes „Ajándékgyár” című új műsorának szentesi bemutatójára az Ifjúsági Házban december 8-án. A pódiumteremből kiszorult szülők már csak az előtérben elhelyezett kivetítőn kísérhették figyelemmel a Főmanó, Peti manó, Robi manó és Tomi manó küzdelmét, hogy elkészüljön a 3. 456.398 db ajándék.

 

 

 

A Pom-Pom manók azonban nem csak az ajándékok elkészítésével foglalatoskodtak, hanem vadonatúj dalaik segítségével elvitték a sok gyermeket Télapó szánján, megismerkedtek a rénszarvasokkal, manóbálban táncolhattak, és az ünnepről is megemlékeztek egy szép dallal. Amikor végre megérkezett a Télapó, kész volt az összes ajándék, egy búcsúdallal köszönte meg a közönség szűnni nem akaró tapsát a Pom-Pom együttes.

 

 

 

A csomagokba belekerült egy-egy ajándék CD is, így a zenekar tagjai hosszú percekig dedikálták a csöppségeknek a lemezeket.

 

 

 

A Pom-Pom ismét egy olyan látványos és igényes műsorral kápráztatta el a szentesi közönséget, amely jogosan került az ország számos színpadára ezzel is öregbítve városunk hírnevét.

 

További képek a rendezvényről:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 01. 10.

 

.