Megszívta a szentesi drogtermesztő!

Házat vett volna a kábítószerből

 

 

 

A Szentesi Rendőrkapitányság nyomozói 2014. január 7-én tartottak házkutatást egy Csordás közi házban, ahol 27 tő marihuána növényt foglaltak le. A rendőrök gyanúja szerint D. Norbert nemcsak szárított növényi törmeléket értékesített, hanem palántákat is klónozott.

 

 

 

Ezt támasztja alá az a füzet, amit a nyomozók a 34 éves férfi lakásában megtaláltak. A gyanúsított ebben pontos nyilvántartást vezetett az általa klónozott növényekről, valamint arról, hogy azokat mikor és kinek értékesítette. Az eddig beszerzett bizonyítékok alapján a férfi 2012 év végétől kezdődően elfogásáig akár több száz tő marihuánát termeszthetett.

 

 

 

D. Norbert kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy kábítószer termesztéséből és értékesítéséből tartotta fenn magát, valamint az így megszerzett jövedelemből szerette volna megvásárolni a házat. A 34 éves férfit a Szentesi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2014. 01. 15.

 

.