Erdei Zsolt a szentesi székhelyű Ferobox Event bokszistálló színeiben

Erdei „Madár” Zsolt 2007. után újra itthon bokszol!

 

 

Szenzációs sporthír, hogy minden idők legeredményesebb magyar profi ökölvívója (WBO és WBC világbajnok) Erdei Zsolt újra Magyarországon bokszol, sőt magyar menedzsment irányítása alatt. A mai napon került nyilvánosságra, hogy Erdei, a szentesi székhelyű Ferobox Event bokszistálló színeiben folytatja pályafutását.

A cég ügyvezetője, és Erdei barátja, Bertók Róbert elmondta, hogy hatalmas sportszakmai siker Madár leigazolása. A mai napon tartott sajtótájékoztatón a cég képviseletében Rácz Félix sportmenedzser a cég képviseletében felvázolta a Zsolttal kapcsolatos terveket, amelyek szerint Madár mérkőzésére március 08.-án kerül a kecskeméti sportcsarnokban.

Az ellenfél kilétét még titok fedi, de azt már biztosra lehet tudni, hogy a WBO szövetség Európa bajnoki címéért folyik majd a küzdelem. Erdei mérkőzésével és a gálával kapcsolatos hírek folyamatos frissítéssel kerülnek fel a cég,  www.ferobox.com címen található weboldalára.

Szintén remek helyi vonatkozású hír, hogy kecskeméti gálán várhatóan ringbe lép majd a szentesi Faur Csaba és a szintén szentesi Nagy „Lütyő” Imre is. A rendezvényt élőben közvetíti a M1 tévécsatorna és a Kossuth rádió is.

Szentes, 2014. 01. 15.

 

 

.