Mindszentre költözik a szentesi női kézilabda!

 

 

A szentesi Dr. Papp László Városi Sportcsarnok biztosan megyei női kézilabda nélkül marad 2013/2014-es szezonra! Nem másnak köszönhető a kialakult helyzet, mint a város által nyújtott igen csekély támogatásnak, a szponzorok hiányának és a sportcsarnok magas bérleti díjának.

 

 

A lányok az utóbbi években megpróbáltak talpon maradni, (nagyobb részt önerőből fedezték versenyeztetési költségeiket) most sem lesz ez másként. Küzdenek tovább, a kialakult helyzet ellenére is. Az Árpád Szabadidős Sport Klub elnöksége és a Csapattagok közös megegyezéssel azt határozták el: Szentes nem maradhat NŐI KÉZILABDA nélkül!

 

Hosszas tanácskozás után az elnökség és a csapattagok is egy olyan megoldást választottak, ami a legkivitelezhetőbb anyagi szempontból. A csapat továbbra is Szentesi Szabadidős Sport Klub néven indul majd, DE! Mindszenten edzenek heti két alkalommal, illetve a hazai mérkőzések is ott rendezik meg.

 

A csapat megerősítése folyamatosan zajlik, néhány régebbi, rutinos játékos, valamint fiatal is csatlakozik a már meglévő kerethez. Így Szentesen van is, meg nincs is kézilabda!

 

Szentes, 2013. 09. 05.

 

.