Nagyszínpadon a Nippon Zengo

A budapesti fit-fesztivál nagyszínpadán a Szentesről indult mozgásforma

 

 

 

A FitBalance Magyarország egyik vezető fitnesz, wellness, valamint az egészséges életmód kedvelőinek egynapos egészség és mozgás fesztiválja, amely 2006 óta évről - évre növekvő sikerrel és látogatótáborral hagyományosan évente kétszer kerül megrendezésre a fővárosban.

 

 

 

Az előző években már képviselte magát a Nippon Zengo csapata, de ebben az évben nagy lehetőséget kapott. 2013. szeptember 29-én vasárnap a FitBalance nagyszínpadán egy teljes órát tarthat Brezovai Sándor az ország több mint 100 klubjából érkező zengósok támogatásával.

 

 

 

A vissza nem térő lehetőségről a FITBALANCE MILLENÁRIS sajtótájékoztatóján hallhattunk az Aréna Hotelben 2013. szeptember 12-én a fővárosban.

 

 

 

Magyarország legnagyobb fit fesztiváljának sajtótájékoztatója igazi celeb parádét vonultatott fel. A tv-s sztárok, és a bulvár sajtóból ismerős arcok mellett a Nippon Zengo feliratot is felfedezhetjük! :-)

 

 

 

A NIPPON ZENGO a kyokushin karatéra épülő küzdősport aerobic. Brezovai Sándor elmondta, hogy a ZENGO magyar fordításban annyit jelent, hogy ÉPÍTSD FEL ÚJRA ÖNMAGAD! Ezt teszik azok a fiúk, lányok, férfiak és nők, akik hetente többször is végig tornázzák a ZENGO edzéseket a Wellness Colosseumban és az ország több mint 100 klubjában.

 

 

 

2013. szeptember 29-én vasárnap a nagyszínpadi program végén (17.00-17.50 óra) lesz Brezovai Sándor és Alexa csapatának zengo órája.

 

 

 

A főszervezőtől megtudtuk, hogy azért választották ezt az időpontot, mert olyan dinamikus tornát fejlesztettek ki Szentesen, hogy nincs ember aki utána mozdulni tudjon!!! :-)

 

 

 

Gyere el TE is, próbáld ki és építsd újra Önmagad,

mely a Nippon Zengo hitvallása!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 09. 14.

 

.