Bemutatták a legújabb szentesi vízilabdás igazolásokat

 

 

 

2013. szeptember 30-án a Szentesi VK bemutatta új igazolásait. A női vízilabdacsapatot holland, angol és görög, a férfiegyüttest pedig montenegrói légiós erősíti majd a bajnokságban

 

 

 

A Szentesi VK a szokott helyszínen, a Pano Sport Pubban tartotta sajtótájékoztatóját, amelyen bemutatta a legújabb igazolásokat, vagyis a légióskülönítményt. A lányokhoz, a Hungerithez érkezett, és egy-egy évre kötelezte el magát Peggy Etiebet, az angol válogatott centere, a kapás hátsón játszó holland Sabrina van der Sloot és a 18 esztendős görög kapus, Stefania Terefou, aki hazája juniorválogatottjával 1. és 3. lett a korosztályos vébén.

 

 

 

A fiúkhoz is csatlakozott egy újabb légiós – ez a Szentesi VK legfrissebb igazolása –, a 22 éves montenegrói Bozo Fanfani. A rosszkéz-oldalon játszó pólós elmondta: nagy kihívás számára a világ egyik legjobb bajnokságában szerepelni, szeretne stabil kezdővé válni és segíteni a gárdát céljai elérésében.

 

 

 

Az első komoly megmérettetés nem várat sokáig magára – jelentette be Bíró Dániel, a Szentesi VK új ügyvezetője –, hiszen szombaton 15 órától, a bajnokság nyitótalálkozóján a Hungerit-Szentes az Angyalföldi Sportiskolát fogadja, majd 17 órától következik a Valdor-Szentes–Ferencváros meccs.

 

 

 

A sportvezető még azt is elmondta a sajtótájékoztatón, hogy az utánpótláscsapatok (gyermek, serdülő, ifjúsági) kiharcolták azt, hogy a legjobbak között játszhatnak.

 

 

 

A Varga Bringa kerékpárüzlet jóvoltából, akik nem az üdülőközpontban laknak (Peggy és Sabrina) egy-egy kerékpárt kapott, hogy probléma nélkül közlekedhessen a városban.

 

 

 

Szentes, 2013. 09. 30.

 

.