Akciók a Turizmus Világnapja alkalmából Szentesen

 

A Magyar Turizmus Zrt. idén is meghirdette széles körű szakmai összefogását a Turizmus Világnapja alkalmából. 2011 óta szeptember 27-e az a nap, amikor kiemelt figyelemben részesítjük a turistákat. A kezdeményezéshez csatlakozott szolgáltatók ezen a napon saját lehetőségeik szerint kedvezményekkel, apró figyelmességekkel, kisebb ajándékokkal szeretnének mosolyt csalni vendégeik arcára, egyben felhívni a figyelmet a vendégszeretet fontosságára.

 

A tavalyi évhez hasonlóan a nemzetközi kezdeményezéshez szentesi szolgáltatók is csatlakoztak, mert ők mindannyian hisznek benne: egy-egy kedves mosoly, néhány kedves szó, az előzékeny és segítőkész magatartás nem pénz kérdése!

 

A Szentesi Vendégszeretet Egyesület a Turizmus Világnapja alkalmából rendkívüli körsétát szervez. Ezen a napon 14-16 óra között a Postatörténeti kiállítást tekinthetik meg az érdeklődők helyi tárlatvezetéssel. Az Egyesület szervezésében egyéni programként 16-18 óra között a látogatóknak lehetőségük nyílik a városközpontban található Református Nagytemplomba, az Evangélikus templomba, valamint a Szent Anna templomba ellátogatni. A Művészetek Házában 10-14 óra között magyar nyelvű házbemutatóval és apró kézműves ajándékokkal fogadják a vendégeket. A Szín-es Vendégházban szeptember 27-én a szálló vendégeket megajándékozzák 1 üveg, a ház saját borospincéje által forgalmazott csongrádi borral. A Holdfény Panzióban ebből az alkalomból üdvözlő itallal és csokoládéval kedveskednek. A Centrum Apartmanban ezen a napon házi készítésű sütemény várja a vendégeket. A Galéria Kávéházban 15 órától a főételek mellé Galéria palacsinta az ajándék. A Szentesi Üdülőközpontban a turizmus világnapja alkalmából az első 100 látogató csokoládét kap, valamint ezen a napon a turizmus világnapjáról szóló tájékoztató anyagot és ásványvizet osztanak.

 

A szolgáltatóknak köszönjük a felajánlásokat, vidám, boldog, mosolygós vendégeket kívánunk!

 

Szentes, 2013. 09. 24.

 

 

.