Bogi lett a Strandszépe!

 

 

 

A Szentesi Üdülőközpont 2013. július 20-án rendezte meg a Strandszépe szépségversenyét, mely megmérettetésen öt hölgy közül kellett kiválasztania a zsűrinek az idei esztendő strand szépét.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

A verseny pikantériája, hogy egy fiatal leendő anyuka is nevezett (azaz benevezték), Pákozdi Roberta Fótról érkezett családjával kikapcsolódni és párja biztatta, hogy induljon el a versenyen. Nem kis meglepetést okozott ezzel a szándékával. A közönség nem csak hatalmas tapssal jutalmazta bátorságát, de ne szaladjunk annyira előre, hamarosan ki fog ez is derülni.

 

 

 

Piros színű könnyed nyári ruhában lépett a színpadra Duka Vivien, aki a szentesi Zsoldos Ferenc SZI és SZKI rendészeti szakos tanulója. Nem csak a versenyben, hanem az iskolai tanulmányaiban is társa (de itt vetélytársa) Óvári Kitti, aki a pink színt választotta induló ruhájának.

Gazdag Boglárka (kék) Makóról nem ismeretlen már ezen a versenyen, mert az elmúlt évben is indult, de most újra meg akarta magát mérettetni és ezáltal helyezésén is javítani.

Már csak Hell Brigitta (fehérben) van hátra, aki Kistelekről érkezett és így lett teljes az idei mezőny.

 

 

 

 

 

 

 

A szervezők gazdag programot szervezte a szépségverseny köré, így táncbemutatónak, Kangoo és Zengo bemutatónak tapsolhattunk, de volt még több sportprogram, mely keretében kapura is dobhattunk, valamint kipróbálhatták 6-6 fős csapatok a sárkányhajót!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A versenyben először könnyed nyári ruhában kellett végig vonulni a közönség és a zsűri előtt, majd jött az egyrészes fürdőruhás megmérettetés. Ez alól felmentést kapott Roberta, érthető, hogy miért!

 

Végül a bikinis forduló tette fel az I-re a pontot, és ezzel fejfájást okozva a zsűrinek.

 

1. Gazdag Boglárka

2. Óvári Kitti

3. Hell Brigitta

 

 

 

Duka Vivien és Pákozdi Roberta sem tért haza üres kézzel, így Vivi egy 10 alkalmas bérletet vehetett át Márton Máriától a Szentesi Üdülőközpont vezetőjétől, Roberta viszont egy hosszú hétvégét tölthet el kedvesével, mint a verseny közönségdíjasa, melyet szülés előtt vagy akár utána is megtehet.

 

A verseny és az egész napos rendezvény további képei:

(Még több kép a Szentesi Mozaik facebook oldalán!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.