Ne előlük,értük fuss! - Szentes

 

2013. július 29-én hétfőn Szentesen jótékonysági futással kerékpározással csatlakozhatunk azon futókhoz, akik nemes célért, a kutyamenhelyekért,kutyákért, felelős állattartásért,állatokra vonatkozó törvények betartásáért és betartatásáért,az állatok örökbefogadásáért,adománygyűjtéséért kampányolnak 500 km-en keresztül,melyet futva tesznek meg.

Elsősorban fogyatékkal élő és egészséges gyerekek bekapcsolódását várjuk a megmozdulásba,de jöhetnek felnőttek is!Lényeg,hogy minél többen legyünk! Csongrád felől érkeznek a futók, ahonnan 15:15 órakor indulnak, Szentesre előreláthatólag 17:15-re érkeznek.

A gáton futnak végig, így már a szentesi oldalon be lehet csatlakozni futással, vagy kerékpározással kísérve a futókat. Aki kevesebbet szeretne futni,csatlakozhat a szentesi csongrádi úti ABC-nél, a Tesco körforgónál, tulajdonképpen a kerékpárút bármely részén vagy a gáton. A tetszőleges helyen, ahol be szeretnétek kapcsolódni, LEGYETEK OTT 16:30-ra. Ott kell várni, majd becsatlakozni a futókhoz. A csongrádi úti ABC-nél átfutunk a Fő úton, és a sétányon a Kurca parton elfutva érkezünk meg a szentesi Ifjúsági Házhoz a Gödörhöz 17:15-re. Ott lesznek az érintettek, akikért futunk a KUTYUSOK, akik várják, hogy megsimizzük, megszeressük őket! Várunk minden gyerkőcöt és résztvevőt! GYERTEK ÉS FUSSUNK MINÉL TÖBBEN EGYÜTT képviselve ezáltal városunkat s egy nemes ügyet!

 

 

Szentes, 2013. 07. 20.

 

.