Varázslók és a Jóságos Sárkány

Képek és videó a Pom-Pom koncertről!

 

 

 

A hagyományos Gyermeknapi kavalkád záróakkordjaként a kiszámíthatatlan időjárás miatt az Ifjúsági Ház pódiumtermébe "szorult" a Pom-Pom együttes gyermeknapi koncertje. A fiúk ebben az évben is valami egészen újjal lepték meg a hazai közönséget: Az "Ernő és a Nagy Varázsló" című műsoruk II. részét, a "Varázslók és a Jóságos Sárkány" címre keresztelt interaktív zenés produkciót láthatta a közönség.

 

 

A csordultig telt pódiumteremben igazi "Varázsföldi" hangulatot varázsolt Ernő, a Nagy Varázsló (Tocsó), , Antimetronómusz (Kisbugi) és Begurítusz varázsló (Doki). A kis varázslótanoncok igazi varázspálcákat kaptak, amivel segíthettek Ernőnek kiállni a próbákat, sőt még magát Ernőt is levarázsolták.

 

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

A koncert végén megjelent a Jóságos Sárkány, aki a gyermekekkel együtt bulizta végig az utolsó néhány dalt. A Pom-Pom együttes készülő ősszel megjelenő új albumáról adott ízelítőt a lelkes közönségnek, akik a műsor végé vastapssal köszönték meg a felejthetetlen délutánt. Tocsó (Kovács Attila) szerint nagyszerű élmény volt a zenészeknek is a 16 állomásból álló gyermeknapi turné végén végre ismét hazai közönség előtt játszani."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 06. 10.

 

.