Tegyenek-e ki figyelmeztetőtáblát a pénteki halálos balesetnek a kereszteződésébe?

További infók a balesetről

 

 

 

Mint ahogy már arról hírt adtunk, péntek délben egy platós Iveco típusú kisteherautó haladt Hódmezővásárhely felől Csongrád irányába, amikor egy bekötőútról kikanyarodott elé egy Volkswagen Bora, amelyet egy 43 éves derekegyházi nő vezetett. Az ütközés következtében mindkét jármű a töltés oldalába, illetve az árokba csapódott, és a személyautót maga alá gyűrte a kisteherautó.

 

 

 

Ebben a kereszteződésben szinte minden évben történi egy-egy baleset. Több emberéletet is követelt ez az ingerszegény környezetben lévő úttalálkozás. A városból kivezető berki út a jó aszfaltjával szinte arra készteti a vezetőt, hogy odalépjen. Oda is léphet, mert városon kívül van, csak egy STOP tábla figyelmeztet arra, hogy veszély leselkedhet ránk!

 

 

 

Pár ezer forintból megelőzhető lehet egy-egy ilyen baleset, mert aki helyismerettel nem rendelkezik, és csak egy pillanatra bambul el a szennyvíz-telep láttán, máris beleszaladhat a kereszteződésbe!

 

 

 

Érdemes lenne kitenni az út jobb- és baloldalára ezt a táblát:

BALESETVESZÉLYES KERESZTEZŐDÉS!

 

 

 

 

 

 A balesetben egy 47 éves szentesi férfi életét vesztette, hárman – köztük egy gyerek – megsérültek. Két embert, akik beszorultak az autóba, a tűzoltók vágtak ki a járműből – tudtuk meg Szenti Szabolcstól, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtósától. A balesethez mentőhelikopter érkezett a helyszínre, és a súlyosan sérült gyereket a szegedi klinika traumatológiájára szállította.

 

 

 

A szentesi kórházba ketten kerültek: a 38 éves férfi könnyebb, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, de vérzékenysége miatt megfigyelésre benn tartották az SBO-n. A személykocsit vezető 43 éves nő súlyos, de nem életveszése sérüléseket, sorozatos borda-, kulcscsont-, medenceöv- és koponyacsonttörést szenvedett, ő az intézmény intenzív osztályára került – mondta el érdeklődésünkre Cseh-Lakos Ilona, a Dr. Bugyi István Kórház sajtószóvivője.

 

Szentes, 2013. 06. 22.

 

.