Szentesen megnyílt az összes Dohánybolt!

Íme a szentesi dohány lokátor!

 

 

 

Július 1-jével sorra kinyitottak a nemzeti dohányboltok Szentesen is.

 

 

 

Több mint ötezer nemzeti dohánybolt nyílt meg ma az országban, ebből 15 Szentesen. Akik nem nyertek koncessziós jogot, július 15-ig eladhatják a cigarettát, de már kevés helyen kapható a trafikokon kívül.

 

 

 

Sok-sok szabályt kell az üzemeltetőnek betartani, melyeket a Fogyasztóvédelmi Hatóság fogja ellenőrizni, pl. hogy a trafikok betartják-e, hogy jégkrémmel, üdítővel sem szolgálják ki a 18 éven aluliakat. Amennyiben a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt. tudomására jutna, hogy valaki ezt megszegi, figyelmeztetni fogja a koncesszió tulajdonost.

 

 

 

Szentesen 15 trafik nyílt meg ezen a napon, melyre 61-en pályáztak. Az alábbi térképen megtekinthetjük, hogy hol nyíltak üzletek a városban. A logókra kattintva az üzlet fotóját is megnézhetjük, így jobban tájékozódhatunk.

 

 

 


Szentesi trafik térkép nagyobb térképen való megjelenítése

 

Szentesen hét Hunor-Coop áruházban nyílik külön bejáratú nemzeti dohánybolt: a kertvárosi, a Damjanich utcai, a Jókai utcai, a Farkas Antal utcai üzletben, valamint a Kála áruháznál, a Vásárhelyi út és a Béke utca, illetve a Kossuth utca és Rákóczi utca sarkán lévő üzletnél. A trafikok nyitva tartása ezeken a helyeken egyezni fog az áruházak nyitva tartásával.

 

 

 

Mindemellett nemzeti dohányboltot nyitnak a postával szemben, a Norbi update üzlet helyén, a Horváth Mihály utcában a sétálóutcában a Táncoló székely szobor mellett. A Vásárhelyi út és József Attila utca találkozásánál, illetve a Kossuth utcai kereskedőházban, a Nyíri köz - Sáfrán Mihály utca találkozásánál, valamint a József A. utcán a buszmegállótól nem messze is lesz dohánybolt.

 

 

 

Komoly piaci előnye lehet a Mol-kút a többi töltőállomással szemben, mert csak náluk lehet majd dohányterméket kapni. Aki oda megy dohányért, annak nem az ügyfélfogadóba kell mennie, hanem hátra a toalett mellett egy kisajtón át kaphatja meg a dohányterméket.

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 07. 01.

 

.