Elballagtak a nyolcadikosok

Általános iskolai ballagási körkép (603 kép)

 

 Koszta József Általános Iskola

 

Az iskola ballagási fotóit a képekre kattintva tekintheti meg!

 

2013. június 15-én sok száz nyolcadikos énekelte, hogy "Ballag már a véndiák", de valljuk, hogy a 14 életévükkel még nem is olyan véndiákok! :-)

Ezen a napon elsőként a Koszta József Általános Iskolában vették vállukra a tarisznyákat a diákok. Az aulai gyülekező után a tanáriba ballagtak, hogy volt tanáraiktól vegyenek (olykor könnyes) búcsút. Ebben a ballagásban az tetszett, hogy az osztályok a ballagási dalokat végig énekelték, hagyománytisztelően. A ballagási ünnepség a tornateremben folytatódott, ahol kiemelkedő tanulmányi és közösségi munkáért Koszta díjat vehetett át Halász Ákos, Mészáros Adrienn, Elefánti Emma, Makai Edit, Makai Lajos és Tolnay Kyra.

A nagyobb felbontású képekért keresse fel a Szentesi Mozaik facebook oldalát és ne fejtse el az oldal LIKEolását!

 NEM KELL FACEBOOK regisztrációval rendelkeznie!!!

 

Szentesen másodjára a Deák Ferenc Általános Iskolában ballagtak el a nyolcadikosok. Az udvari virágátadás után búcsút vettek az osztályok az iskolától, a tantermektől, majd az ünnepség az árnyas udvaron zárult. Varga Jánosné igazgatónő itt adta át az iskola Nívó díját Bujdosó Edinának és Sebesy Csanádnak.

 Deák Ferenc Általános Iskola

 

Az iskola ballagási fotóit a képekre kattintva tekintheti meg!

 

Ezen a napon összesen öt általános iskolában ballagtak Szentesen. A három Klebelsberg Intézményfenntartó Központ működtetésében lévő általános iskola mellet két egyházi iskolából is a mai napon búcsúztak a végzősök.

 

A Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskolában az osztálytermek végiglátogatása után ünnepi istentiszteletre vonultak át a ballagók a Szent Anna templomban. Itt zárult a ballagási ünnepség, a hűvös templom falai között.

 Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola

 

Az iskola ballagási fotóit a képekre kattintva tekintheti meg!

 

A Kiss Bálint Református Általános Iskolában szinte egyedülálló volt ahogy a diákok kidíszítették az iskola tantermeit.

 Kiss Bálint Református Általános Iskola

 

Az iskola ballagási fotóit a képekre kattintva tekintheti meg!

 

A ballagási körképünket a Klauzál Gábor Általános Iskolában zárjuk. Itt három osztály ballagott végig az iskola modern termein. Szentes legmodernebb iskolaépületet ez az oktatási intézmény, melyet egy pályázatnak köszönhetnek a diákok.

Itt is a tornateremben zárult a ballagás, ahol Dévay István igazgatótól Szikora József Edgár, Nagy Andrea, Varga Zsuzsanna és Tóth Evelyn Brigitta vehetett át „Iskolánkért” oklevelet. Kiváló tanulmányi eredményéért Halasy Szilviát jutalmazta az iskola.

 

 Klauzál Gábor Általános Iskola

 

Az iskola ballagási fotóit a képekre kattintva tekintheti meg!

 

Szentes, 2013. 06. 18.

 

.