Újabb szentesi fodrász siker a Hajfonó Bajnokságon

Földi Anikó a szentesi Stílus Fodrász Szalon fodrásza újabb megmérettetésen képviselte Szentest. A hónap közepén modelljével Lukács Arankával benevezett a Nyílt nemzeti és nemzetközi HAJFONÓ BAJNOKSÁGRA, melyet a fővárosban rendeztek meg.

 

A frizura elkészítésére nem hosszú órákra volt szükség, mert a kiírásban csak 45 perc állt rendelkezésre - mondta Földi Anikó hírportálunknak.

 

Az idő rövidségének ellenére a modell fejének legalább 80%-át a helyszínen készített fonás kellett, hogy díszítse. Előre elkészített fonat használata tilos volt!

Pótrész, dísz használata megengedett volt a versenyben de a versenyszám megkezdése előtt a pótrészeket az asztalon előkészítetlenül kell elhelyezni - folytatta élménybeszámolóját Anikó.

 

 

 

Lukács Aranka modellen kívül ki segítette munkádat, sikeredet?

- Bessenyei Ágnes kozmetikust kértem meg, hogy alkossa meg a sminket.

 

Ági, gratulálunk neked is a sikerhez, melyet a szakmai zsűri harmadik helyezéssel jutalmazott.

- Örömmel segítettem Anikónak a smink elkészítésében amelyet a ruha,és a hajköltemény kialakult összképe alapján készítettem el. Fontos volt hogy harmonizáljanak a színek,ezért ezt a két szempontot,illetve a modell szemszínét és arcbőrét figyelembe véve,egy finom,visszafogott,mégis báli hatású sminket festettem. Büszke vagyok arra,hogy részese lehettem ennek a nagyszabású versenynek,és Anikónak köszönhetően sikert aratva ismét képviselhettük Szentest ezen szakma nagyjai között!

 

 

 

Földi Anikó, Bessenyei Ágnes és Lukács Aranka trió alkotását bronz éremmel jutalmazták az I. Nemzetközi Hajfonó Bajnokságon!

 

A ruhát Domján Ilona az Elene Couture cég tulajdonosa bocsátotta rendelkezésre, mely az Etno nevű kollekcióból való. Egy régi dunántúli hímzés ihlette a ruhát

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 05. 27.

 

.