Megjelent a Tücsök Zenekar új lemeze kifestővel!

(add tovább...)

 

Maci bácsi (Mészáros Gábor), Tücsök Panni (Bányik Boglárka), Pintyőke (Labádi Krisztina) és Luca boszi (Kozma Edit) kalandjait, meséit zenésítette meg a Tücsök Zenekar "A négy jó barát" című kiadványukkal.

 

Egyszerre jutnak zenei és vizuális élményhez az ifjú rajongóik, hiszen a dalokat tartalmazó korong mellé kifestőkönyv is társul. Vass Mónika illusztrátor készítette a füzet rajzait, akit egyébként már öt éves munkakapcsolat fűz a szentesi zenekarhoz.

 

A dalszövegekre pályázatot hirdettek, s részben a beérkezett munkákból áll a lemez szöveganyaga, melyet Labádi Krisztina átdolgozott kicsit, hogy jobban énekelhető legyen.

 

 

A kiadvány címe „ A négy jóbarát ”. A Cd-n tíz vidám dal található , különböző zenei stílusokban, a rock -tól a jazz-ig., a népzenétől a latin zenéig. Egy igazi zenei csemegét szeretnének átadni, amivel megörvendeztethetjük nem csak a gyerekeket, hanem az egész családot.

 

A dalokban közreműkönek: a szentesi Tücsök Zenekar tagjai - Kozma Edit - Ének, narrátor /mesemondó/ Mészáros Gábor - Billentyűs hangszerek,ének Labádi Krisztina - Furulya,fuvola,piccolo Bányik Boglárka - Hegedű valamint Seres Antal - akusztikus gitár, Szabó Csaba - klarinét,szaxofon, Udvardi Péter - elektromos gitár.

 

 

 

A lemez kiadásához és annak elkészültéhez sok-sok köszönet: Andor Csillának , Barát Lászlónak, Seres Antalnak , Sebők Tamásnak , Szabó Csabának , Tamáskovics Gyulának , Udvardi Péternek és Vass Mónikának.

 

A dalok zeneszerzője és a hangfelvételt készítette: Mészáros Gábor

Mastering : Tamáskovics Gyula

A dalok szövegét Labádi Krisztina , Sebők Tamás , Kozma Edit és Barát László írta.

A kifestőben szereplő rajzokat és a színes illusztrációkat Vass Mónika www.vassmonika.hu  készítette.

 

Hamarosan részletek is hallhatóak lesznek a www.tucsokzenekar.hu  oldalon és a facebook-on is!

 

Nagyon jó szórakozást kívánunk hozzá!!!

 

A kiadvány megvásárolható:

Tücsök Zenekar koncertjein és honlapján

Babilon Könyvesház /Szentes. Kossuth u.11/

Textilszalon /Szentes. Kossuth t.5/

 

Hamarosan az Ország több nagy online könyváruházában is.

 

Megrendelhető a szivhangegyesulet@gmail.com  e-mail címen.

 

 

 

 

Szentes, 2013. 05. 30.

 

 

.