Folytatódik a lakossági szűrőprogram

 

 

 

Az egészség a célkeresztben – A szentesi lakosság egészségi állapotának javítását célzó program nagyon sikeres volt az elmúlt esztendőben, melyet idén is folytatnak - mondta Szirbik Imre polgármester a minapi sajtótájékoztatón.

 

Továbbá bejelentette, hogy 2013. június 1-én szombaton 9-15 óra között folytatódik a lakossági szűrőprogram Szentes Város Önkormányzata támogatásával. Az ingyenes szűrést ezen a napon a Dr. Szentes Szakorvosi és Diagnosztikai Centrumban végzik.

 

 

 

A kismedencei ultrahangot, nőgyógyászati rákszűrést és mellvizsgálatot Dr. Halász Oszkár szülész-nőgyógyász szakorvos végzi (nőgyógyászati ultrahang vizsgálatra telt hólyaggal érdemes jelentkezni).

Dr.Bánki László ortopéd-traumatológus orvos csontsűrűségi vizsgálatokat (alkar DEXA készülékkel) és Dr. Chomiak Waldemar családorvos érrendszeri betegségek szűrését (vércukor, koleszterin, vérzsír, testtömeg index, vérnyomás) végzi ezen a napon Szentesen az Új u. 13. sz. alatt. Ezen felül ha mindezt nem hallotta, akkor részt vehet hallásvizsgálaton is.

 

Szentes, 2013. 05. 21.

 

 

.