Faur Csabi Kecskeméten játssza élete eddigi legkeményebb mérkőzését

 

 

Faur Csaba                                                                              Nagy „Lütyő” Imre

 

Május 18.-án, szombaton egy szurkolói busz indul 15:50-kor a Kossuth térről, a kecskeméti profi boksz gálára. A gálát a Ferobox Event profi boksz klub rendezi, élő Sport Tévés közvetítés mellett. A tévés programba 4 mérkőzés kerül be. Kovács „Vipera” Attila, Nagy Lajos Márk, Kelemen Balázs, és Bedák Zsolt mérkőzik a fő műsoridőben. Kelemen Balázs 12 menetes WBO interkontinentális címért küzd majd afrikai ellenfelével. Kovács és Nagy szerb ellenféllel, míg Bedák Grúz ellenféllel küzd majd 6 menetben.

 

Szentesi érdekessége a rendezvénynek, hogy ringbe lép a felvezető programban Nagy „Lütyő” Imre, és Faur Csaba is. Lütyő budapesti ellenféllel küzd 4 menetes mérkőzésen. Faur Csaba a március 23.-i szentesi gála óta Szlovákiában edzőtáborozik Tomi Kid vezetése alatt. Elmondásuk szerint jó formában várja a mérkőzést, amire szükség is lesz, hiszen élete eddigi legkeményebb mérkőzése vár rá. Ellenfele az a békéscsabai Lődi Tamás lesz, aki szintén a tízes ranglistában van, és aki az I. Szentesi Szárnyas Napok rendezvényen mély álomba ringatta Szatmári Attila nevű ellenfelét.  Az erő és a technika küzdelme lesz ez, hiszen míg Faur inkább technikával, addig Lődi többnyire KO-val nyeri mérkőzéseit.

 

Bertók Róbert, a Ferobox Event vezetője jelezte, hogy a szurkolói buszra jelentkezőknek 1000 Ft.-os áron biztosítják a belépőjegyeket az eredeti 2500 Ft. elővételi jegyár helyett!  A szurkolói busszal 700 Ft./fő áron utazhatnak oda-vissza a rendezvényre a szurkolók!  Az 50 fő férőhelyes buszra már 35 hely elkelt! A maradék helyekkel kapcsolatosan jelentkezni lehet a két szentesi versenyzőnél, illetve az info@ferobox.hu elérhetőségen.

Szentes, 2013. 05. 10.

 

 

 

.