Bravúrra készültünk, de most elmaradt!

 A Valdor Szentes a folytatásban a 7. helyért játszhat majd a BVSC ellen.

 

 

 

A Valdor-Szentesi VK OB I-es férfi vízilabdacsapata szerdán 12–7-es vereséget szenvedett a Debrecentől, elvesztette a párharcot, így a folytatásban a 7. helyért játszhat majd. Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2:0 a Debrecen javára.

 

 

 

A Debrecen elleni párharc második mérkőzését kedves ünnepség előzte meg szerdán Szentesen, a férfi vízilabda OB I-ben. Magyar József, a Szentesi VK elnöke ajándékkal kedveskedett Horváth Tamásnak, aki két év spanyolországi kitérőt leszámítva mindig szentesi színekben szerepelt, és a szerdai volt a 350. OB I-es bajnokija – jubiláns formában is védett.

 

 

 

A találkozó első találatát a játékos-edző Varga Tamás révén a vendég hajdúságiak szerezték. Ez a negyed még viszonylag szorosan alakult, mindössze egygólos előnnyel vonultak pihenőre a debreceniek, de a Valdornak tulajdonképpen eddig tartott a meccs.

 

 

 

A második játékrésztől a remekül védekező és hatékonyabban támadó vendégek akarata érvényesült, 6–2-re is elhúztak. A szentesieknek maradt a kapaszkodás, de két gólnál közelebb már nem tudtak kerülni a horvát Letica és az olasz Giorgetti által vezérelt riválishoz.

 

 

 

Ezt követően már szinte állandósult a 3-4 gólos különbség, és bár a Szentes harcolt, küzdött, tulajdonképpen csak az volt a kérdés, hogy a Debrecen mennyivel nyer.

 

 

 

A Debrecen minden játékrészt megnyerve összességében 12–7-re diadalmaskodott, és 2–0-s összesítéssel lépett tovább a rájátszásban, míg a Valdor a folytatásban a 7. helyért játszhat a BVSC ellen.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook generáció így nézi a férfi vízilabda mérkőzést! Az MVLSZ.hu honlapon! :-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 05. 08.

 

.