Bekerítették, csípőfogóval kivágták!

Megrongálták a sportpálya kerítését

 

 

 

Ismeretlen tettes, nem akart felhagyni rossz szokásával, miszerint a sportpályát átjáróháznak használja. Az intézmény vezetése elkezdte szakaszosan a sportpálya területének lezárását, mert a sportolókat zavarja és nem utolsó sorba balesetveszélyes is a sportpályán való átjárás.

 

A Kurca híd felújításának idejére ugyan megnyitották a Janó sétány felöli hátsó kaput, de már át lehet menni a Kurca hídon, így megpróbálták visszazárni. De csak megpróbálták, mert nem sikerült.

 

Valaki csípőfogóval szétvágta az új kerítést dühében (gondoljuk nem akart kerülni). Tettét minek nevezzük? Biztos a büntetésére is van mindenkinek ötlete, melyet érdeklődéssel várunk a Szentesi Mozaik facebook oldalán! :-)

 

 

 

Valami hasonló gondolatokat várunk: Mit képzel az ilyen diszkómocsok kis cserépedény? Hogy száz orvos állja körül, és mind azt hajtogassa, hogy szüljél sünt farfekvéssel. Az öregördög huncut karibütykös, kócos szerszámát húzza beléd, és a villamos szabjon rád rövidnadrágot! Fekete Laci húzzon a hátadon bánatos valcert!

 

 

 

Szentes, 2013. 05. 23.

 

 

 

.