Angol, német kezdő és haladó tanfolyamokra van szabad hely

Kérlek küldd tovább minden szentesi ismerősödnek, hogy ne maradjanak le a lehetőségről!

 

 

A Klauzál Gábor Általános Iskola  E-pontja szeretné felhívni a szentesi lakosság figyelmét és fantasztikus képzési lehetőségre. TÁMOP pályázat adta lehetőség során max. 4500 Ft befizetése mellett informatikai és nyelvi képzéseket kínál 90 óra támogatás igénybevételével. Ez egy fontos hír a szentesi képzésekről!

 

 

A TÁMOP 2.1.2. projekt alapvető célja a felnőtt lakosság gazdasági versenyképességének növelése. Ennek keretében a program max. 4500 Ft befizetése mellett informatikai és nyelvi képzéseket kínál 90 óra támogatás igénybevételével. A támogatott 18 évtől a nyugdíjasok korosztályáig bárki lehet aki jelenleg nem vesz részt államilag támogatott képzésben, vagy Uniós pályázatban.

 

A program honlapja http://www.tudasodajovod.hu/ ahol meg lehet tekinteni a részleteket.

A Klauzál iskola epontja toborzó, népszerűsítő, szervező feladatokat lát el a pályázat keretében. Jelenleg angol, német kezdő és haladó tanfolyamokra van szabad hely.

 

A pályázat 2014 őszéig működik, addig érdemes figyelni a lehetőségeket!

 

Az érdelődők a https://eper.hu/eperhir/kepzett/kepzettbejelentkezes.aspx oldalon bármikor tudnak regisztrálni és lefoglalni a tanfolyamok szabad helyeit, de ha igény van rá a jelentkezésben segítünk az iskolában.

 

Üdvözlettel:

Klauzál Gábor Általános Iskola  epontja

http://ww3.szentes.hu/klauzal/iskola/tamop-2-1-2/tamop-2-1-2

 

Kérlek küldd tovább minden szentesi ismerősödnek, hogy ne maradjanak le a lehetőségről!

 

Szentes, 2013. 05. 10.

 

.