V. Szentesi Születés Hete Fesztivál

Részletes program!

 

Szentesen 2013. május 8-9-10-én kerül megrendezésre a Születés Hete Fesztivál. Jubileumi ötödik rendezvénynek, újra a Megyeháza ad otthont. A Születés Hete, a családdá válás ünnepe!

 

Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Születés Hete szakmai, kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat Szentesen. A szervezők május 8-10 között, több helyszínen várják az érdeklődő párokat, kismamákat, kispapákat, nagymamákat és nagypapákat.

 

A programok ingyenesen látogathatók!

 

A rendezvénysorozat célja, hogy a látogatók minél szélesebb körben jussanak hiteles információkhoz. Erről a szervezésben részt vevő, illetve a témákat összeállító védőnők, szülésznők, szoptatási tanácsadók, művelődésszervezők, pedagógusok  illetve közhasznú civil szervezetek gondoskodnak.

 

A programok színes és tartalmas szabadidős elfoglaltságot ígérnek a párkapcsolat, szexualitás, családtervezés, anyává-apává válás, várandósság, szülés-születés, szoptatás/táplálás, csecsemőgondozás, hordozás, női szerepek megélése, gyermekvállalás és karrier egyeztetése témakörökben. Minden babára vágyót, várandóst, anyukát és családjukat szeretettel várnak.

 

 

Szentes, 2013. 04. 25.

 

.