Szavazatoddal segíts egy szentesi iskolának!

Oszd meg és lájkold!

 

 

 

A Cetelem Zöldsuli Programba egyedül a szentesi Kiss Bálint Református Általános Iskola nevezett be, indult rajta. Az iskola vezetése, szülők, diákok kérik az Ön / a TE segítségedet, hogy a zöldesítési pályázaton minél jobb eredményt érjen el.

 

12 iskola nyerhet 500.000 Ft-ot az udvar növényesítésére. Az iskola pályázatában az udvaron 11 helyen lenne "zöldítés". Elsősorban a függőleges falakat, rácsokat szeretnék cserjékkel bokrokkal zöldebbé tenni.

 

A Cetelem Zöldsuli Program 2011-es megszületését követően rövid idő alatt valódi sikertörténetté kerekedett. Az elmúlt két évben összesen közel 300 iskola nyújtotta be zöldítési pályázatát, melyek közül 20 intézményben már a támogatásból kialakított „álomudvar” várja a diákokat. Az online szavazási lehetőségnek köszönhetően valódi közösségi mozgalommá vált a Program: közel 60.000 voks érkezett be a pályázatokra az eddigi két kiírás során. Fontos célkitűzés, hogy a nyertes iskolák ne csak egy „álomligettel”, egy valódi iskolaparkkal legyenek gazdagabbak, de ezen keresztül a fiatalok környezettudatossága, felelős gondolkodása is erősödjön.

 

 

Ha egyetért az iskola "zöldítési" terveivel - kérjük segítsen abban, sokakkal megossza a hírt, így buzdítva városunk lakóit, hogy szavazásukkal segítsen a pályázaton indult egyetlen szentesi iskolának!!!

 

Itt lehet a szavazatot leadni: http://cetelemzoldsuli.hu/

 

Ha problémája adódott a szavazásnál, akkor szíveskedjen megnézni ezt az útmutatót: http://prezi.com/wi8u7qkl6ewa/zoldsuli/?kw=view-wi8u7qkl6ewa&rc=ref-182317

 

Szentes, 2013. 04. 21.

 

.