Újra élőben bokszolhatnak Szentesen

Szentesen indul útjára a Ferobox Event

 

 

 

A Ferobox Event képviseletében Bertók Róbert Szentesen egy sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy március 23-án ökölvívó gálát rendeznek a város sportcsarnokában, melyet majd egy évtized szünet után a Sport Televízió élőben sugároz.

 

 

 


Újraindulhat Magyarországon a színvonalas profi boksz élet, hiszen a Rácz Félix és Bertók Róbert által fémjelzett Ferobox Event hosszú idő után újra élő televíziós gálát szervez Szentesen. A hírt Bertók Róbert jelentette be a városban tartott sajtóeseményen. A gálán többek közt a nagy visszatérő Bedák Zsolt, a szlovákiai Kovács Tamás ’Tomi Kid’, a junior címmeccset vívó Nagy Lajos Márk és a magyar bajnoki övért bunyózó Nagy Sándor is kötelek közé lép.

 

 

 

„Először is szeretném megköszönni a jelenlévő Szűcs Lajos alpolgármesternek, hogy a város támogatja ezt a rendezvényt és a sportcsarnokot is rendelkezésünkre bocsájtják” – kezdte Bertók. „A Sport Televíziónak is köszönjük, hogy ilyen rövid időn belül sikerült megegyeznünk a feltételekben és műsorára tűzi a várhatóan telt házas eseményt. A gála színvonalát a nevek garantálják majd, hiszen Szentesen tér vissza közel hároméves kihagyás után Bedák Zsolt, valamint egy másik új igazolásunk, a szlovákiai Kovács Tamás is bemutatkozik a magyar nagyközönségnek. Két címmeccs is lesz a műsoron: Nagy Lajos Márk a junior GBC övért lép a kötelek közé, míg az est főmérkőzésén Nagy Sándor a cirkálósúlyú magyar bajnoki övért bunyózik majd.”


Nemcsak a város támogatja a gálát, hanem a Székely Budo-Sport is, amely a gyártásában lévő Shaman márka sportfelszereléseit biztosítja az ökölvívók számára. „Mondanom sem kell szerintem, hogy ez is mekkora segítség számunkra.”

 

 

 

„Szerintem nálam jobban senki nem várja az eseményt, hiszen közel három éve nem léphettem a szorítóba” – kezdte nem kis izgatottsággal a hangjában Bedák. „Nagyon örülök, hogy Félixszel és Robival sikerült egymásra találnunk, mert már az is megfordult a fejemben, hogy soha nem folytatom az ökölvívást. Remélem ez egy gyümölcsöző kapcsolat kezdete és győzelmekkel hálálhatom meg a bizalmukat!”


„Csatlakozok az előttem szólóhoz, nagyon boldog vagyok, hogy ennek a színvonalas csapatnak a tagja lehetek” – mondta Kovács Tamás. „Bár bokszoltam már Magyarországon, a tv-nézőknek először mutathatom meg magamat élőben, remélem, sikerül őket elkápráztatnom.”


„Volt már szerencsém tv-s gálán bokszolni, ami azért jó, mert így biztosan pozitívan fog hatni rám, hogy nagyobb tömegekhez is eljuthatok” – árulta el Nagy Lajos Márk. „Bár ez lesz a 13. profi meccsem egyáltalán nem vagyok babonás, főleg, hogy eddig nagyon jól sikerültek az edzések. Minden szempontból bizakodó vagyok a junior címmeccsel kapcsolatban.”


„Egy kisebb álmom valósul meg azzal, hogy magyar bajnoki övért bokszolhatok már a kilencedik profi mérkőzésemen, ráadásul élőben a Sport Tv-ben főmüsoridőben” – tette hozzá Nagy Sándor. „Meg szeretném nyerni a magyar bajnoki címet március 23-án, nem beszélve arról, hogy szegediként gyakorlatilag nekem hazai pályán lesz a gála. Nagyon várom már és mindenkit biztosíthatok arról, hogy nem fogok csalódást okozni.”


A március 23-ai eseményt a FEROBOX Event rendezi és este 8.30-tól lesz látható élőben a SPORT TV-n.

 

Szentes, 2013. 03. 01.
 

.