Régi Dániel lesz „Tomi Kid” ellenfele Szentesen

 

 

 

Egyre több információ jelenik meg a Rácz Félix és Bertók Róbert fémjelezte FEROBOX Event március 23-i, szentesi bokszgálájáról.

Március 23-án visszatér a magyar profi ökölvívás a képernyőkre, ugyanis a FEROBOX Event rendezvényét a SportTV élő, egyenes adásban közvetíti a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokból.

 

A nagyszabású eseményen két címmérkőzés lesz látható: a tökéletes mérlegű Nagy Sándor (8 győzelem – 0 vereség) a kimagasló harci szelleméről ismert Bozai Gyulával (8 győzelem – 5 vereség – 1 döntetlen) meccsel a cirkálósúlyú Magyar-bajnoki övért, míg a fiatal nyíregyházi Nagy Lajos Márk (12 győzelem – 0 vereség) a GBC nevű szövetség junior címéért csap össze a cseh Michal Pechacek-kel (10 győzelem – 2 vereség).

 

A korábbi hírekkel ellentétben Kelemen Balázs nem lép kötelek közé az eseményen, mivel a győri ökölvívó a február közepén megrendezett összecsapása után ágynak esett, s közel két hétig kiesett a munkából. A veretlen nagyközépsúlyú öklész a vállalkozás májusi, még nem bejelentett rendezvényén léphet kötelek közé.

 

Láthatjuk viszont a három esztendő kihagyást követően visszatérő Bedák Zsoltot (15 győzelem – 1 vereség), aki az emlékezetes kispehelysúlyú WBO vb-meccse óta nem küzdött hivatalos mérkőzésen. A 29 éves ökölvívó kemény, látványos mérkőzéseit mindig is szerette a magyar közönség, Szentesen sem várható langyos küzdelem „Mr. Balhorogtól”, ám az ellenfele kilétét egyelőre nem fedte fel a FEROBOX Event vezetése.

 

Tudjuk viszont, hogy kivel küzd a legjobb felvidéki profi bunyós, „Tomi Kid” Kovács Tamás (21 győzelem – 0 vereség). A galántai kedvenc a korábbi magyar válogatott, felnőtt országos bajnok Régi Dániellel (16 győzelem – 8 vereség) küzd hat menetben, vagy annyi ideig, amennyi egy idő előtti sikerhez kell valamelyik félnek. Egy biztos, két jól képzett, rutinos ökölvívó csap össze Szentesen, igazi ki-ki mérkőzésen.

 

A március 23-ai eseményt a FEROBOX Event rendezi és 20:30-tól lesz látható élőben a SPORT TV-n. Jegyinformáció és jegyrendelés a www.ferobox.com oldalon.

 

 Fontos információ:

Jegyek már megvásárolhatók a szentesi Dr. Papp László Sportcsarnokban!

 

 

A szentesi gálán látható bokszolók promo videói:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 03. 11.
 

 

.