Nőnapi Gálaműsor

 

 

 

A leggyorsabbak már délután 5 órakor elfoglalták a helyüket a Megyeháza dísztermében az este hat órakor kezdődő gálaműsorra, hogy a legjobb helyről láthassák Szentes Város Önkormányzata és a Szentesi Művelődési Központ közös szervezésében megrendezett Nőnapi Gálaműsort 2013. március 8-án.

 

 

 

Az ingyenes rendezvény minden évben hatalmas siker, melyre gyorsan megtelt a díszterem. Az elmúlt esztendőkhöz képest kevesebben jöttek el rendezvényre, de így sem maradt szabad szék a nagyteremben. Ha többen jöttek volna el, akkor az előtérben és a zöld teremben tv-re kivetítve szórakozhattak volna a műsoron.

 

 

 

Szirbik Imre polgármester Karinthy Frigyes ismert mondatára utalva köszöntötte őket: „Férfi és nő hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi a nőt, a nő a férfit." A férfiaknak szüksége van a nőkre és szeretik is őket, remélhetőleg időnként a nők is szeretik a férfiakat. A női egyenjogúságért is született ünnep szép oldala, hogy a férfiak e napon köszönthetik a hölgyeket, bár jó lenne, ha a hétköznapokra is jutna ebből a gyengébb nemnek, segítve ezzel a kapcsolatok épségét is.

 

 

 

A polgármesteri köszöntő után Füredi Nikolett és Szentmártoni Norman az Operett Színház két művésze operett- és musical részleteket énekeltek, latinos dallamokkal színesítették az egyórás műsort. Az Abba-tól a Neoton Famíliáig sok-sok örökzöldnek tapsolhattak a résztvevők.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2013. 03. 08.
 

.