Műszakilag átadták az új ipari csarnokot

„Szentes Ipari Park infrastrukturális fejlesztése II.” DAOP-1.1.1/A_2-09-2010-0001

 

 

 

Szentes Város Önkormányzata 2010. márciusában pályázatot nyújtott be az Új Magyarország Fejlesztési Terv, Dél-alföldi Regionális Operatív Program „Az üzleti infrastruktúra és a befektetési környezet fejlesztése – ipari parkok, ipari területek, inkubátorházak támogatása” tárgyú felhívásra a Dél-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft-hez.

 

A pályázatot a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség, mint támogató 2010. szeptember 17-én kelt levelében támogatásban részesítette 50%-os támogatási intenzitással. A projekt összköltsége 328 540 654,- Ft, melyből az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege 164 270 327,- Ft. A pályázat által megfogalmazott fejlesztések célja a Szentes Ipari Park minőségi szolgáltatásokat lehetővé tevő infrastrukturális beruházások megvalósítása, a fejlesztésben érintett ipari területeken közvilágítási hálózat kialakítása, valamint egy üzemcsarnok megépítése.

 

 

 

Az Északi Zóna „C” szektorában elektromos vezetékrendszer fejlesztésére, míg a Déli Zónában üzemcsarnok megépítésére került sor. A csarnoképítés legfőbb célkitűzése a minél szélesebb körű felhasználhatóság volt, így egy hőszigetelt, daruzható, tűzvédelmi szempontból is helytálló épületet alakítottunk ki.

 

A közvilágítás fejlesztés sikeres műszaki átadás- átvétele 2013. február 28-án, a csarnok sikeres műszaki átadás-átvétele 2013. március 6-án történt meg.

 

A képeket szerzői jog védi, így azok kinyomtatása, felhasználása tilos!

 

Szentes, 2013. 03. 12.
 

 

.