Razzia a szentesi éjszakában

Letiltották a képeket!

 

 

 

Nem tapasztaltak kirívó hiányosságot a szentesi szórakozóhelyeken végzett szombat éjszakai ellenőrzésen a rendőrök és a társhatóságok munkatársai - áll a hivatalos rendőrségi sajtóközleményben.

Egy-egy rendőrségi ellenőrzés során több szórakozóhelyet is ellenőriznek a rend őrei, és 2013. március 23-án éjszaka arra voltak kíváncsiak a rendőrök, hogy a vendéglátósok kijavították-e a korábban feltárt hiányosságokat.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Katasztrófavédelemmel, a kormányhivatal és a polgármesteri hivatal képviselőivel, valamint a polgárőrökkel közösen végrehajtott akció során három sörözőt és egy szórakozóhelyet ellenőriztek.

 

 

 

Az egyik ellenőrzésen mi is részt vehettünk. A hely ellenőrzése során mindent rendben találtak, sőt az előzőleg feltárt hiányosságot is pótolták, így a katasztrófavédelem munkatársai mondták, hogy pozitív a tapasztalatuk.

Egy negatívum azonban volt, a tulajdonos minden "party" fotót letiltott, így nem tudjuk közreadni a "pózolj rendőrségi ellenőrzés közben", "pózolj haverral", "pózolj barátnővel" stb. fotókat. (Bocs mindenkitől aki várta a képeket!).

Még egy említésre méltó dolog volt, ami egy sörözőben történt, ahol fiatalkorúakat találtak ittas állapotban, de az nem volt megállapítható, hogy ott szolgálták-e ki a fiatalokat.

 

Összességében pozitív tapasztalat, hogy a rendőröknek egyik helyen sem kellett intézkedniük, a társszervek is csak kisebb mulasztások miatt alkalmaztak figyelmeztetéseket.

 

Szentes, 2013. 03. 23
 

.